میگن اب میوه شم اومده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگن اب میوه شم اومده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اعتماد به نفس اینو.کل ملت ایران داشتن الان امریکا دست ما بود منم. خونمون کاخ.سفید بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه پسر بودی برا این جمله جواب داشتم(sm59)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد پنگوئن رو میخوای زنده کنی یعنی ؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)همیشه داور اونجا بهمون ضربه زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب نیستم(sm59)نقل قول:
بهش فکر می کنم (sm2)نقل قول:
آب میوه نادری ؟نقل قول:
(sm2)بابا جفتشون ریدن بازی نمی کنن که فقط سانتر گلِنقل قول:
نظر سنجی شبکه یک ؟؟؟
اگه یاد گرفتی اسممو.عوض میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نبودم و ندیدم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پس چرا شما از ما پایین ترین تو جدولنقل قول:
سوشل مکانی (sm118)
یگانه اول ما آخر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)pes بزنیم تا بازی شروع شه
یه هفتست وقت نشده باز کنم (sm171)
داور دیوث چرا به بنگر کارت داد ؟
اینجوری رونالدو هر بازی باید کارت بگیره که (sm2)
همچین میگی انگار اختلاف امتیاز یه 20تا هست(sm2)باو 2امتیازه که نیم فصل دوم میبینیم کی زیر کی میاد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وقت اضافه
تراکتورسازي 1 - 2 پديده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی استقلالیا وحشی شدن خدا کنه بخوریم به ذوب آهن (sm2)
از 4 تا بازی سه تاش رفته تو وقت اضافه که از اون سه تا ,دوتاش رقیباشون تیم دسته یکیه (sm120)
هر وقت من برم کلا میای ؟؟ وقت اومدنت تنظیمه با وقت رفتنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که پیاده میرن کربلا کجا میرن حموم تو.این.یه هفته پیاده.روی
حموم میخوان چکار ؟(sm120)نقل قول:
من یو هم به دنبال واران (sm70)
اینا فک کردن با کی طرفن ؟(sm70)
(sm81)
مرتیکه اواتارت رو عوض کن
امریر تف تو کیونت این رو من اول گذاشته بودم ور داشتی پاک کردی(sm39)
زوج واران زوما رويايي ميشه ها (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردی نزد روانشناس رفت و از غم بزرگی که دردل داشت برای دکتر تعریف کرد.
دکترگفت: به سیرک شهر برو آنجا دلقکی هست، اینقدر تو را می خنداند که غمت یادت برود.
مرد لبخند تلخی زد و گفت:
من همان دلقکم....
.
.
.
دکتر گفت: به جهنم که همان دلقکی!
مرد گفت : برو بابا پول ویزیت دادم باید درمانم کنی!
دکتر گفت : برو دیوانه من فقط همونو بلد بودم دیگه درمانه دیگه ای بلد نیستم!
مرد گفت : پس سریع پولمو پس بده!
و دکتر پول دلقک را پس داد.نکته داستان : آن مرد دلقک نبود و دروغ میگفت...دکتر هم خیلی اسکل بود...
مرد با پوله ویزیتش رفت به سیرک و خوب شد..
حالا هستی یا نه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتیش پاره ی لُنگ شانسش خوبه (sm120)
(sm50)
شکایت به پلیش فتا (sm27)
رد آی پی میزنن سه سوت میگیرن
تو اي پايان تنهايي پناه اخر من باش (sm50)
دلگیر و خسته ام (sm50)
برهانی (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدا(sm30) اخرش خیلی باحاله (sm30)