ساپورت بهانه است ،
دختر ، هنرمند باشه ميتونه دل طرفو ، با شلوارکردى ببره ...!
.
دکتر شريعتى در جمع خواهران بسيجي!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ساپورت بهانه است ،
دختر ، هنرمند باشه ميتونه دل طرفو ، با شلوارکردى ببره ...!
.
دکتر شريعتى در جمع خواهران بسيجي!!!
خیلی ممنون خوبم مرسی قابل شما دوستان رو نداره این پستهانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) خوشگل و خوشتیپ با مویی؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت تو خوبی؟ (sm127)
دیروز یه شرت خریدم 40تومن
.
.
.
.
.سالار از دیشب نخابیده....
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو دیقه میایم اینجا سرازیر میشن سرم
من دیگه برم ، فعلا همگی (sm127)
خیلی بی حال شدی تازگیا...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قدیم ندیما گفتن: واسه کسی بمیر که برات تب کنه..! لطفا یکی برای من بمیره، آخه چند روزه بد جوری تب کردم.(sm127)
ى سوال داشتم از دخترا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شما بعد از استفاده از خيار باز ميزاريدش سر جاش کثافتا؟؟
آخه ما صابونو میزاریم سرجاش خواستم بدونم
میگم جنس میز ناهار خوریه این خارجیا از چیه که زناشونو میذارن روش میکنن؟؟
یه بار دوست دخترمو بغل کردم گذاشتم رو میز ناهار خوریمون تا اومدم بجنبم میزه به چهار قسمت مساوی تقسیم شد پایشم رفت تو کونش
زنه بالای جنازه شوهرش گریه میکرد که دیشب میخواست بهش ندادم!!
.
.
.
.
.
طرف میگه:
گریه نکن همونو میتونی براش خیرات کنی...!