کجا گمم کردی
کجا گمت کردم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا گمم کردی
کجا گمت کردم ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چی!
امکان نداره یه روز ترکی ازش پلی نشه
اتفاقا کار خوبی میکنه ! یه جور سیاسته . خیلی غیر مستقیم میگه من برترم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا امسال سال حق خوری بود ! اون از جوایز گرمی که حق آلبوم تیلور و کلد پلی رو خوردن و دادن به سم اسمیت که عین گرگ های گرسنه تو آهنگ هاش زوزه می کشه ! اون از جوایز اسکار که حق کریستوفر نولان رو خوردن ! اینم از موسیقی ما که آلبوم فوق تخمی احسان خواجه رو بهتر از آلبوم پاروی بی قایق که سبک های پاپ راک و الکترو راک و چیل اوت و امبینیت داشت می دونن
تازه به پایگان هم جایزه ندادن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بوخودا اعصاب واسه عادم نمیزارن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید رید توی هیکل اون کارشناسی که فرق بین پاپ و غیر پاپ رو نمی دونه برمیداره آلبوم چاوشی رو توی بخش پاپ میزاره !
من نمی دونم کدوم یکی از آهنگ های پاروی بی قایق پاپ خالص بود ؟؟؟
دزیره : داب استپ
قهوه قجری : الکترونیک راک
جز : فانک راک
تفنگ سرپر : راک ان رول
خواب : چیل اوت
پاروی بی قایق : پاپ راک
یه خونه کوچیک : ارکسترال پاپ
کلنجار : سافت راک
یوسف : دارک امبینیت
وصیت : اسپیس راک
بعله کاملا مشخصه که یه آلبوم تمام پاپ بوده(sm2)
اصولا یه دورهمی که جایزه هم میدن تهش و اصلن ارزشیم نداره و قد و قواره ادمای برگزارکنندش در حد این صوبتا نیست
منتها یه سری حرفا دیگه خیلی غیر منطقیه
مثلا اون سال که طرفدارا ریختن و همه جوایز مردمیو دادن 13 اعتبار این جشنو نشون میداد؟؟ مثلا بهترین طراحی کاور|:
این که جوایز بخش مردمیو محدود کرده اتفاقا من مواقم چون جایزه مردمی نهایتش باید خلاصه شه تو بهترین البوم و سینگل بقیش ملت نه میتونن رای بدن و نه حتی صلاحتی دارن
در مورد بخش کارشناسیم مشخصا لابی گری و رفیق بازی صورت میگیره که البته انتحابشون بد نبود به نظرم یادمون نره پارو جزو سه تا نامزد نهایی بود!
در مورد مردمی هم خوب به وضوح هر چی فکر کنیم پاییز تنهایی دلیلی جز دادن جایزه به نورچشمیشون اقا احسان نیست لاغیر..
محسنم با دادن جایزه چشمه طوسی یه طور خواستن سهیم کنن بالاخره تا همچنان بهمن خان بتونه ارباطشو حفظ کنه
از همه اینا گذشته محسن به دلیل نوع ارتباطات خاصش قبلا که اصلن جایگاه درست و حسابی بین این موزیسینا نداشت حالا با وجود بهروز و ارتباطاتش یکم میتونه امیدوار باشه ولی مسئله مهم اینه محسن کلن علاقه ای به حضور در جریان بدنه موسیقی فعلی نداره و ترجیح میده کار خودشو بکنه و بیشترم برندش تو رسانه ها بُلد شدست تا تو جمع موزیسینا...
باز خداروشکر حق استاد رو نخوردن (sm59)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین مونده بود به ریدن تیلور جایزه بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمبازاش بیان جلو نوستالژی بازی قشنگیه(sm50)
خارج از کشورِ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال یه مدت نیست (sm120)معمولا ماه رمضونا غیبش میزدنقل قول:
ابنا اشراف زادن بابانقل قول:
رفته دنبال کیون نیکول ایدزی
هر سال یه ماه میره کوه عبادتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی بر پایه سکسهنقل قول:
همه ما تولد یافته از یک سکسیم
البوم اریان از همه البومای پاپ اون سال قوی تر بود بازم جایزه ندادن
الله اکبر به این استدلال ...
به پا خیزیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالش شهادت نصیب هر کسی نمیشه
(sm2)
بالای دو هفته غیبت داره همیشه (sm120)نقل قول:
روید ای دوستان
روید ای دوستان
من گوشه ی میخانه میمانـــــــم میمانم
این آلبوم ارجینی کی میاد ؟
امیر ویدیو پرستش سرررریع لطفا لینک بده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزمایشات اینترنت 5G سرعت 3.6 گیگا بیت بر ثانیه را در شرایط واقعی به ثبت رساندند
(sm50)
شهرزاد و بریکینگ بد با هم پخش میشه 21 ام چارشنبه ..
بریکینگ بد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وات؟
شبکه چ ند؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm77)(sm81)(sm2)
یدر جریان بررسی کلیات طرح مربوط به نحوه اجرای برجام، صالحی به نمایندگی از دولت پشت تریبون حاضر شد و گفت: مذاکرات در چارچوب انجام شده و من تا امروز سکوت کردم؛ اما چند روز پیش برای من در تلویزیون آرزوی مرگ کردند.
به گزارش «تابناک»، صالحی ادامه داد، برادر عزیزی در مجلس اینجا آمد و خیلی عجیب با قسم جلاله میگوید: سیمان روی تو میریزیم و تو را میکشیم. آیا این نحوه صحبت کسانی است که میخواهند خدمت به نظام بکنند که بگویند سیمان روی شما میریزیم و در قلب راکتور اراک دفنتان میکنیم؟
صالحی در گفته های خود، اشاره ای به فردی که این جمله را به وی گفته بود، نکرد؛ اما یکی از نمایندگان مجلس که در نزدیکی وی بود نام فردی را که این جمله را گفته بود، فاش کرد.
کمال الدین پیرموذن در گفت و گو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: امروز در جلسه علنی، قبل از اینکه صالحی نطق خود را شروع کند، یکی از نمایندگان مجلس به پیش وی رفت و با وی صحبت کرد؛ اما متأسفانه بعد از اندکی این نماینده کنترل خود را از دست داد و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور را تهدید به قتل کرد.
این نماینده گفت: همان طور که صالحی در گفته های خود عنوان داشت، نماینده ای که وی را تهدید کرده آقای حسینیان بود. این نماینده پیش آقای صالحی رفت و با کمال تأسف گفت: اگر برجام به فرجام برسد، تو را میکشیم و سیمان رویت میریزیم.
وی ادامه داد: بنده پیش آقای صالحی رفتم. آقای صالحی عصبانی بود و به بنده گفت: من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم و از هیچ کس واهمه ای ندارم. ایشان گفت، حسینیان او را تهدید کرده و میخواهد روشنگری کند و در نطق خود نیز این موضوع را با صراحت بیان کرد.
پیرموذن با بیان اینکه صالحی تا انتهای جلسه علنی مورد تهدید برخی از نمایندگان قرار گرفت، گفت: بیشترین تهدید و شلوغی از سوی حسینیان بود که بعد از روشنگری آقای صالحی، برخی از نمایندگان به خصوص نبویان و زارع زاده با تجمع جلوی تریبون، فریاد میکشیدند که بنده به همراه جلالی و فتاحی برای مراقبت از صالحی کنار او ایستاده بودیم.
پیر موذن در پایان گفت: به جز روح الله حسینیان، دخیل عباس زارع زاده نیز بی احترامی زیادی به صالحی کرد و در حین سخنرانی رئیس سازمان انرژی اتمی، بارها وی را تهدید به قتل کرد، البته من و آقای جلالی، نزدیک ایشان ایستاده و مراقب بودیم تا آسیبی به وی نرسد.
سردو خموش دل من
نامهربونه دل تو
تا کی باید تنها باشه
این دل دیووووووووونه ی من
(sm50)
پیرو تهدید امروز ظریف و صالحی (sm50)
اصل بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است / تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است
پس این پسر دایی کسخلم چی میگه
اومده خونه مون میگه بگیر
چت بوده حتما
عشقه داریوشه
دیوار خونه شو نگه کنی همش عکس داریوشه
اسم دخترشم گذاشته بیتا(sm30)
اوه چه خبره تو مجلس (sm54)
بنده خدا صالحی داشت سکته میکرد اون بالا ،
لینک خبر تهدید از تابناک چرا پاک شده ؟
ابوذر ندیمی، نماینده لاهیجان در مجلس گفته است که با آقای حسینیان صحبت کرده و او گفته است که "از روی شوخی و مزاح و مطایبه این حرف را به آقای صالحی زدم اما او این حرف را جدی گرفت".
آقای ندیمی گفت آقای حسینیان "از این شوخیها با همه نمایندگان میکند اما شاید صالحی به دلیل آشنا نبودن با فضای مجلس و شوخیهای درون پارلمانی انتظار شنیدن چنین حرفی را نداشت".(sm209)