چرا تموم نمیشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا تموم نمیشه...
تازه شرو شده...
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر داییم امروز کنکور داده.
فردا لپتاپو ببرم یه چنتا چورن بریزم براش،بعدشم پی اس میزنیم (sm120)
معتاد مجازی (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد فیلم جدید اسکارلت دیدی (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم آماده اش میکنم برات.
دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشنو چیه دیگه اینا سیگار ویژه ست اَه آه اُه اُه پیف پیف بابا این سیگاره ویژه ها موفت نمی ارزه من اون زمان مگنا قرمز میکشدم بعد رفتیم تو خط 57 برای بار کردن سیگاری سیگارهای 57 خوراک سیگاری بودن چه حمقات ها ... یادش بخیر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رفیق داشتم تو 8 متری لوله گچبری داشت انقدر سیگار ویژه میکشید اسمشو گذاشته بودیم علی ویژه (sm50)