[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کلاکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیگ منظورته؟(sm120)
معمولا یاد آهنگ رضا یزدانی میوفتن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکردم... (sm172)نقل قول:
تو اينكارو نميكني (sm81)
(sm120)(sm10)نقل قول:
نه الكي مثلا بلدم قهر كنم (sm120)
به من دست نزن که دارم میترکم (sm2)نقل قول:
(sm134)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نكنههههههههههه (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم دعا كن پولدار شم ميخرم ميام دنبالت (sm120)
كتلت از اون غذاهائيه كه خونه ما هميشه سرش دعواس چه 2 تا ماهي تابه درست كنم چه 5 تا هيچ وقت واسه وعده بعد نميمونه تازه سير كه ميشن ميرن واسه خالي خالي خوردن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصبي؟ يكي از خصوصيات اسفند ماهيا صبوريشونه ولي ولييييييييييييي خدا نكنه كاسه صبرشون لبريز شه ديگه هيچ چيز جلودارشون نيست (sm59)من كلا آدم صبور و منطقي هستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
185(sm30)
خخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواس واسه عادم نمیزارن که (sm2)
(sm21)نقل قول:
نقل قول:
سبكشو دوست نميدارم (sm54)ولي اين آهنگ احسان رو دوست دارم (sm59)
غذا زياد خوردي؟ (sm178)
3روز مهلت تست داره صب کن حالا...نقل قول:
دلم نیومد از ته دیگش عکس بذارم... عمه ـمم گناهی نکرده (sm172)نقل قول: