مستور و مست (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مستور و مست (sm50)
سیـــــــــد (sm19) خوبم خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستور و مست مستور و مست هر دو چو از يك قبيله اند (sm50)
کی رفت؟ کی برمیگرده؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنر تایپوگرافی زیرصدات تو حلق متوفی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوكرتم . خوبم شكر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا که چندبار شده تجربه ـشُ داره واسه ما هم عادی شده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) حال كردي خدايي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری (sm19) خدا رو شکرنقل قول:
کار و بار چه خبر؟
اصلا شیفته ی هنرت شدم (sm2)نقل قول:
مرسي عزيز (sm10)نقل قول:
پشتيبان ِ قلم چي ِ گوه شدم (sm3)
(sm2)(sm2)نقل قول:
الياس هر سال دو هفته اي گم و گور ميشه
ميگن چاوشي هر سال خاموشش ميكنه و برنامه ي يك سال ِ كاري رو ميريزه تو حلقش. الآنم داره سيستم عاملشو ios ميكنه تا كاراييش بالاتر بره
آقای بابا زاده واقعا واسه سایتتون متاسفم !!!!
میشه توضیح بدین دقیقا به چه علتی آلبوم دارم میرم مجید خراطها از بخش آلبوم ها حذف شده ؟!!!!
دفه ی قبل هم آهنگ شاید از ایشون رو حذف کرده بودین !!
منتظر پاسختون هستم (sm77)(sm2)
نگاه اين پفيوزو (sm2)
شاه بازي به شكار ِ مگسي مي آيد ... (sm50)
(sm50)همخواب(sm50)
آلبوم عکس بچه های باران(sm132)
بزنم اوکی میکنید یا نه؟(sm10)
اخر هم شاید همه رو جمع کردیم یه ویدیو درست کردیم(sm50)
هنوزم با یک نگات دل میبری
(sm50)
چه گیری دادی به خودرو تو (sm25)نقل قول:
مگه با ارزون شدن ماشین همه مشکلات حل میشه؟
قبلا زده شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل بارون اگه نباری
خبر از حـــــال من نداری
(sm50)
آقا چاوشی برای ویدئو (نماهنگ) همخواب با رادیو جواد قرارداد بسته ؟!
امروز صبح کلیپشو تی وی پرشیا پخش کرد! (sm77)
موسیقی ما اعلام شد؟
این انتخابها چی بودن(sm77)
چشمه طوسی (sm2)
همه ویدئوها؟نقل قول:
مگه فقط اونایی که خود رادیو تهیه کننده اجرایی و اسپانسرشون باشه رو تگ نمیزنن؟؟
چجوری دانلود کرده تو سایتش که گشتم نبود
تا وقتی محسن کنسرت نذاره و تو جمع نباشه خبری از جایزه نیست(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه محسنم مهم نیست جایزه(sm98)
ما هم به تخممون نیست(sm2)
همخواب رقیبانی و من تاب ندارم(sm50)
اشک از چشمام سیر ... (sm50)
The Walking Dead S06E01 PROPER 720p HDTV x265
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه نمیدونستم ویدئوهای کمپانیهای دیگه رو هم تگ میزنه عجب حقه بازایی هستند اینا (sm89)نقل قول:
دقیقا همین طوره که میگی اصلا بی نظیره تو دنیا
آره خبر داشتم ارشاد از خواننده ها خواسته باهاشون همکاری نکنند دیگه و کارای قبلیشونم پاک کنن
حالا معلوم نیست چرا تی وی پرشیا نسخه تگ دار رادیو را پخش میکنه
وقتی اسپانسرش رادیو نیست و نسخه بدون تگش هم موجوده دیگه به چه دلیل با آرم رادیو پخشش میکنند
فدات (sm134)نقل قول:
ای بابا (sm25) میگم... پتروشیمی چی شد؟
محسن برا متن سریال نخونده و فقط جنبه تبلیغاتی داشته ؟
بذارید روی گوشیتونو صفا کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان چه لپ تاپ شاخی ..
چه گوشی خوبی ..
دلم گرفته
ای دوست
هوای گریه با من
هه(sm50)
(sm115)
سومین آهنگ معلوم نیست کی بیاد ؟؟؟
چرا دلت اکانت کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرجایی میرم موندنی نیستم و بعد از مدتی پاک می کنم ! فیسبوک ! وایبر . لاین . اینستاگرام و تلگرام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]