(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
اسم
دنی دوس دارم (sm50)
میشه روزی من ادامه داشته باشم؟(sm50)
گر نگشتی به مراد دلم ای چرخ مگرد
بی نیاز از تو کند گردش پیمانه مرا ...
(sm50)
10 نفر رینگتونو دانلود کردن یه نظری هم نمیذارن دیوثا(sm2)
چیچک کیستی معرفی کن.قیافت اشناست(sm2)
A b o l f a z l
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس واکینگ اومد؟
(sm50)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه زنگ بزن چک کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تلفن خونتون زنگ بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک آهنگ گذشته از معین رو Flac یا iTunes داری ؟؟؟
زمان لحظه لحظه شود ماه و سالی ...
(sm9)
اين پنج پنج ِ امشب هم خوابگان ِ خاكند (sm50)
اين شاعران ِ بيكار، سيگار پشت ِ سيگار ... (sm50)
مستيم درد منو ديگه دوا نمي كنه
الان شروع کنم به گشتن سال 2055 پیداش می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سد مهدی و فاطمه رو این طوری واسشون میبرن
یغمای دیوث شعر میده شاهین بعد تو همین مملکت داره کتاب نشر میده و میفروشه و همه جا هم میره کلن کسیم کاریش نداره ده برابر موسوی و اختصاریم علیه نظام و فلان گفته (اون بدبختا مثلا حامی شرکت در انتخابات بودن) مثلا بیشترین مجازاتش این بوده عین بمانی اسمشو رو البوم نقطه چین کنن بعد ژس اپوزوسیونی هم میگیره
گوش دادن به صدات چه لذتی داره (sm50)
مرسی هم بابت آموزش و هم بابت لینک (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مذهبی ها
اگر خدا از من خوشش نمیاد ، اجازه بدید خودش به من
بگه ، نه شما...
"صادق هدایت"
- (sm50)
Fargo S02 E01
- (sm50)
2تا زمان مختلفه قبل از عملیات و قبل از عملیاتنقل قول:
خرمن نداشتهامون (sm74)
آلبوم عمو دیوید چه حالی میده (sm1)سولو In Any Tongue (sm1)
سر شب
قصه ی
غم های منو گوش می کنی
صبح که شد
قول شب پیش فراموش می کنی
(sm50)
بیلد 10565 ویندوز 10 با قابلیتها و بهبودهای جدیدی منتشر شد .. (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] .. (sm118)
امیر لینک مستقیم موخوم .. (sm74)
عجب زنی داشت ما خبر نداشتیم به به چه زیباس .. (sm242)