آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که امضاش جیمز هاردن باشه نباید اینقد منفی نگاه میکنه (sm120) هاردن میگه من تا صدم ثانیه مونده به آخر بازی امیدوارم بتونم نتیجه رو تغییر بدم (sm120) شما هم امید داشته باش به نتیجه . بزار بیاد شاید خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرون از مهران عباسی بهتره ولی متاسفانه الکتریک کار میکنه(sm25)
ولی خودمونیم تلاش شبانه روزی نتیجه داد (sm2)(sm2)
زیگوراتی ها شیفتی میخوابیدن (sm2)
حالم عوض میشه که اومد رفتم تو پیج مونا بهش گفتم همین خزعبلات که میگی باعث شده شادمهر افت کنه ، سریع بلاک شدم (sm120)
(sm25)نقل قول:
این همه تنظیم کننده که آرزو دارن باهاش کار کنن
اینارو از کجا پیدا میکنه(sm25)
فوری
تاریخ قطعی پخش : هفته ی آینده ( احتمالاّ دوشنبه یا سه شنبه )
این آخرین خبری بود که از شادمهر اینجا میزارم . اصلا هم تو این مدت قصد خودنمایی نداشتم و ...
احسان میگن الک هم تو کار همکاری داشته