الان مشکلات انتخاب رشته هست نمیدونی چی بخونی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مشکلات انتخاب رشته هست نمیدونی چی بخونی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانشگاه رفتم بعد انصراف دادم نرم افزار بود رشتم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان می خوام زبان بخونم(sm50)
نگران نباش حل میشهنقل قول:
میدونم مهم نیست جهنم میرم پیش هم می خونم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سالتهنقل قول:
ف یلترشده سایت امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم واسه خودم که با همچین آدمایی همشهریم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بعضیا هم رفتن ببینن میخواد چه زرایی بزنه ولی بعضیا هم طرفدارش بودن(sm25)
انگاری یادشون رفته آخرای ریاستش اومد هیچ کس نرفته بود استقبالش گوه شد برگشت ولی مثل اینکه بازم اسکل بازیشون شروع شده(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا باز ادرسو عوض کردین واسه من شیلتر نشده بود ادرسهای قبلی هم شیلتر نبودن اینترنتون از کجا گرفتین که هی شیلتر میشین(sm70)
این ملت تو شرایط 10000برابر سخت ترین از این هم قرار بگیرن حقشونه ملتی که با یارانه خر بشه محاله دیگه ادم بشه(sm3)
(sm74) اوه اوه زنجانی هستی اونجا خیلی مذهبی و سنتی فکر میکنن قم لس انجلس حساب میشه در قیاسشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
best of best بزنی بهترهنقل قول:
البته درستش best of the bestنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی کاسته خواهیم شد به آوازی در گامِ مرگ . . . (sm50)
گروه 127 - آلبوم خال پانک - قطعه جاز نه
(sm2)نقل قول:
نه خداوکیلی قم خیلی بدتره.الان اکثرا کافر شدن.اصلاح طلبا به شکل زیادی در حال پیشرفتن.طرف هیچ تبلیغی نکرده بود به جان خودم دوتا عکس تو شهر داشت دراومد دور دوم.فقط این روستاییای دیوث احمق کارو خراب میکنن.(sm25)
25 ولی خودم رو به چشم 20 ساله ها می بینم(sm50)نقل قول:
اقا یه تناقض جدی در مورد همین مطلب جدید وین 10
نوشتم که حتمن طبق جدول بایستی 2 گیگ رم داشته باشی چن بیتی باشه سیستمت فرقی نمیکنه خب این مساله رو اثبات میکنه نشون به این نشون که حالت uefiفعال شه باس حتمن وین 64 بیتی باشه
تناقض اونجایی بوجود میاد که تو فیلدای دیگه جدول نگاه کنین به نسخه های 32 بیتی اشاره شده ! در صورتیکه با توجه به شرایط بالا عملا 32 بیتی حذف میشه برای این اپدیت
الکی عمرتو حدر نده تو دانشگاه هیچ کاره نمیشی لااقل دنبال یه صنعت برو مکانیک ساختمان کامپیوترنقل قول:
سکوت وحشی چشمان بی مروت تو کشانده پای جهان را به سمت سیب حوس(sm50)
معلوم هست چه داری میگی ؟ تو باید یوزرتو به Windows 10 تغییر بدی (sm2)نقل قول:
Hold the door
Hold the door
Hold th door
Hold th door
Hold door
Hold door
Hol door
Hol door
Ho door
Ho door
Ho dor
Hodor
Hodor
Hodor
Hodor
سرعت نت چرا انقد اومده پایین ؟
(sm2)اول کرمانشاه بود بعد اومد اینجا حالا اومده طرف شومانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من با این نظرت مخالفم به نظرت من چرا از دانشگاه انصراف دادم به خاطر ریاضیات کلا رشته های فنی که روی ریاضی هستن من اشتباه کردم یکی نبود به من بگه که باووو تو که میری فنی ریاضی داره بله نرم افزار رو دوس داشتم ولی من با یه دید دیگه نگاه میکردم به نرم افزار تا اینکه رفتم دیدم اون اون چیزی نیست که من فکر می کنم خلاصه بگم من با ریاضیات حال نمی کنم یعنی متنفرم من اگه بر گردم به عقب زبان انتخاب می کنم چون واقعا علاقه دارم و وقتی می خونم لذت می برم من دوس دارم لذت ببرم تا اینکه کاسه چه کنم چه کنم بگیرم دستم الکی نیست زبان هم خودش یه تخصص هستش و می تونی ازش پول خوبی در بیاری(sm50)کلا نمره های زبانم 18 19 بودنقل قول:
نقل قول:
ما جزو افتخارات مایکروسافت محسوب میشیم .. (sm81)
نقل قول:
(sm81)
(sm2) اگه مایکروسافت بدونه کاربری مث الی داره فقط ..
سینجول اسکل بازی بذار کنا به اون تناقض من جواب بده
ها !?؟!
نقل قول:
این
خا الان میبینم زیاده 5 خط ..
مهدی یغمایی خوب کار کرده ..
مخابرات کرمانشاه دیوث همیشه اینجوری بوده منتها نه دیگه به این شدتنقل قول:
سرعتم باید 120 باشه الان با سرعت 10 تا داره دانلود میشه بی شرف (sm3)
آهان الان میخوای حالت uefi نصب کنی موندی 32 هس یا 64 ..
میرور: زلاتان با قرارداد 1 ساله به منچستریونایتد پیوسته است
اصا بلدی از رو حالتuefi !?؟!
باس هاردتو بکنی رو GPT ..
تو بایوس هم باس دس بزنی ..
نه نادوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت شی شیه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بز رو نیگا