مترو پسره ناخوناشو میجویید آخونده بش گفت مگه روزه نیستی ناخون میخوری!پسره گفت نگران نباش تو روزی صدبار گه میخوری روزت باطل نمیشه منم مث تو
نمایش نسخه قابل چاپ
مترو پسره ناخوناشو میجویید آخونده بش گفت مگه روزه نیستی ناخون میخوری!پسره گفت نگران نباش تو روزی صدبار گه میخوری روزت باطل نمیشه منم مث تو
تو اخبار گزارشگره از ماشین دزده پرسید چه توصیه ایی واسه ملت داری
یارو گفت قفل فرمون و پدال بزنن،تا اونجایی هم که میتونن پژو405 و پرشیا نخرن
همه ی لذت های دوران بچگی یه طرف اون راحت و بی استرس خوابیدنش یه طرف
یارو ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻮ ﻭﯾﺘﺮﯾﻨﺶ ﯾﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﻋﯿﻨﮏ ﻣﯿﭽﯿﻨﻪ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﺎﺩ ﻣﯿﮕﻪ ﺁﻗﺎ ﺷﯿﺸﻪ ﻋﯿﻨﮑﻤﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﯿﻦ،
یارو ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻋﯿﻨﮏ ﺗﻌﻤﯿﺮ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﻢ ...
مشتری ميگه : ﭘﺲ ﯾﻪ ﻋﯿﻨﮏ ﺑﺪﯾﻦ ..
یارو ميگه : ما اينجا ﻋﯿﻨﮑ ﻧﻤﯽ ﻓﺮﻭﺷﯿﻢ ..
مشتری ميگه : ﭘﺲ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻦ؟
یارو ميگه : ﺧﺘﻨﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.
مشتری ميگه: ﻭﺍﺍﺍﺍﺍ ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﻋﯿﻨﮏ ﭼﯿﺪﯾﻦ ﺗﻮ ﻭﯾﺘﺮﯾﻦ؟
یارو ميگه : ﭼﯽ ﻣﯿﭽﯿﺪﻡ ﺧﺐ؟
تو بگو چی میچیدم؟!
یادتونه تابستونا توراه مدرسه یخمک میگرفتیم با زانو از وسط نصفش میکردیم
.
.
.
.
.
.
.
اخه کــ.ونی. کیــ.رم تو اون عقلت اخه تابستون مگه مدرسه واز بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه! مگه داریـــم! : ))
قربونت خوبم . . .♡
تو خوبی؟!
اره از سرکار اومده بودم خسته،خسته،خسته.(sm169)
فدا بشم ؛ کم بد نیستم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی فکر میکنم چیزه دیگه ای ندارم که بهت بگم همچنان خسته نباشی (sm2)
موی سفید توی آیینه دیدم ... (sm50)
ک-ی-ر تو این زندگی
هر روز بدتر از روز قبل
من هی میام از اشتباهات زندگی درس بگیرم هی زندگی از جاهایی که من نخوندم امتحان میگیره....
فالوده خانگی
درماه رمضان موقع افطار فالوده بسیار میچسپد اما شاید خیلیها شاید طرز تهیه ان بلد نباشند که امروز ان را اموزش میدهیم که اگه خوب دقت کنید ویاد بگیرید تهیه ان چند دقیقه وقتتان بیشتر نمیگیرد پس خوب دقت کنید .
مواد لازم برای یک کاسه پنج نفره فالوده
کمی پول.
پولهارا برمیداریم و میرویم جایی که فالوده میفروشند ومیگوییم پنج هزارتومان فالوده بده
نکات مهم
درراه برگشت به خانه مواظب باشید سرشو باز نزارین چون ممکن است باعث ریختن فالوده شود
امیدوارم که همگی این فالوده را تهیه کنید تا یک درس دیگر خدا نگهدار همگی
مرد ژاپني در ايران يک ساعت به سيني زولبيا مات ومبهوت خيره شده..
ازش ميپرسن چته چي شده؟؟؟
.
.
.
ميگه اسم تمام طايفه ما در اين سيني حک شده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم ^_^
امروز خانم 40 ساله کلیپس اومده بود با دارودسته اش (sm2) هیچی دیگه اومده کنار من مستقر شده ..
همدانی داریم اینجا عایا!!!
همدانی هست این بنده خدا(sm190)
یکی زنگ ﺯﺩه دفتر یکی از علما می پرسه
من داشتم تو اشپزخونه راه می رفتم یهو پام لیز خورد و یه لیوان اب و دوتا دُلمه برگ مو و دوتا زولبیا و یه دوتا خرما رفت تو دهنم و قورت دادم ( ناخواسته )
حاج اقا الان باید چی کار کنم؟
..حاج اقا میگه:برو یه چای هم بخور :|
وقتی احساس میکنی مادرت داره پیر میشه دوست داری بمیری این روزارو نبینی
آیا از بی شوهری رنج میبرید؟ ما به شما برنامه ی احسان علیخانی رو پیشنهاد میکنیم
په خوشا به سعادتت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه افتخاری نصیبت شدا (sm70)
این بچه های گلی که اینجا با ما دم خور هستن همدانی نیستن
کلیپس که خوبه ، تو دماغشو و گوشش چیزی پرس نکنه خوبه (sm2)
مجرده؟ (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میشد مُرد.(sm50)
بی آنکه مادر بفهمد.
دعای روز سیزدهم ماه رمضان:
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
.
بسم الله الرحمن الرحیم
اى مهربانترین مهربانان ، من گشنمه. :-|
حیف ... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردی به مدت چندین سال شاگرد نقاش بزرگی می شود و تمامی فنون و هنر نقاشی را فراگرفت .روزی استاد به او گفت :
دیگر شما استاد شده ای و من چیزی ندارم که به تو بیاموزم .
شاگرد با تشکر از استاد خداحافظی کرد ورفت . روز بعد فکری به سرش رسید . سه روز تمام وقت صرف کرد و یک نقاشی فوق العاده کشید و آن را در شلوغ ترین میدان شهر قرار داد و مقداری رنگ و قلمی در کنار آن قرار داد و از رهگذران خواهش کرد اگر هرجایی ایرادی می بینند یک علامت × بزنند .
غروب که برگشت، دید که تمامی تابلو علامت خورده است . بسیار ناراحت و افسرده به استاد خود مراجعه کرد و از وی گله مند شد . استاد شرح ماجرا را پرسید و او دقیقا بازگو کرد .
استاد به او گفت :
آیا می توانی عین همان نقاشی را برایم بکشی؟
شاگرد نیز چنان کرد . استاد آن نقاشی را در همان میدان شلوغ شهر قرار داد، ولی این بار رنگ و قلم را در کنار آن تابلو قرار داد، اما متنی که در کنار آن نوشت، این بود: از رهگذران خواهش می کنیم اگر جایی از نقاشی اشکال و ایرادی دارد، با این رنگ و قلم اصلاح بفرمایید.
غروب برگشتند و دیدند تابلو دست نخورده است. این تابلو یک هفته در آنجا بود، ولی هیچ کس هیچ نکته ای را اصلاح نکرد؛ حتی صاحب نظران در رشته نقاشی . استاد به شاگرد گفت: حالا فهمیدی که من همه چیز را به تو آموزش داده ام، اما نکته مهم تر از همه این که تمام مردم می توانند انتقاد کنند، ولی کسی پیدا نمی شود که اصلاح کند!!
(sm74)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شوهر داره آقا بهرام (sm128)
دو تا دختر هم داره( پگاه و پانیذ)
دختر بزرگش دانشجوی ژنتیک هست (sm121)
یه بار داشت با ممورای وصول مطالباتش حرف میزد میگف سیمکارت من جی فورش فعالِ (sm2)
نقل قول:
همه روح، خسته مادر! همه دل شکسته مادر!همه تن تکیده مادر! همه رگ گسسته مادر!تو رها و ما اسیران ز غم تو گوشه گیرانهمه ما به دام مانده، تو ز بند رسته مادر!دم رفتن است باری نظری که تا ببینیکه چگونه خانه بی تو، به عزا نشسته مادر!سفری است اینکه میلش نبود به بازگشتیهمه رو به بی نهایت سفرت خجسته مادر!
در انتهای تمامی دردهایم سکوت سردی جاری ست ... (sm27)
بهرام گور کن که میگن شوهر همین کلیپسیست؟ (sm2)نقل قول:
خوش بحال دوس پسر پگاه ، راحت میتونه بهش بگه پگاه جون بدن از محصولاتت استفاده بکنیم (sm2)
(sm70)
خوشم میاد از جیک و پوکشم خبر داری (sm70)
ینی دهنش واقعا سرویس (sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
هیچ وقت فک نمیکردم تو زندگیم به گربه هم باید حسادتت بکنم ، شما چطور؟ (sm2)
خداییی چه اتاق فکری دارنا ، از چه راهایی از حماقت مردم پول در میارن (sm172)
(sm30)دهنت سرویس جر رفتمنقل قول:
فردا امتحان دارم وسط درس خوندن اومدم اینو دیدم اصلا روحیم شاد شد (sm30)
نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پگاه زیاد میاد اداره...نقل قول:
خودشم چند بار گف آقا بهرام،ما فهمیدیم شوهرشِ(sm2)
به رئیس میگف "رئیس جون بیا بریم باغ (sm77) "
منم همینطور (sm2)نقل قول:
تا کی باید جل.ق بغل کنیم؟(sm2)
کی میشه به جاش از اینا استفاده کنیم؟!(sm2)
ینی از 1 میلیون دختر م*مه 85 تو این شهر یکی سهم ما نیست؟!(sm81)(sm2)
فدا بشم (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد این چه وضع درس خوندنه خو ، یه چشت به اینجاست یه چشت به کتابو درس و مشق (sm2)
صابر تحویل بگیر.....(sm2)نقل قول:
خوبی جیگر؟ مشکلاتت حل شد؟(sm19)نقل قول:
من زیاد نقل نمیگیرم نزاری به حساب بی معرفتی(sm172)
خیلی مهم نیست امتحان پایان ترم زبانه...(sm120) کلا چون پول میدیم معمولا کسی نمیفته مگر خیلی خنگ باشه....(sm120)
(sm70)نقل قول:
دهنت سرویس آزاده (sm2)(sm2)(sm2)
بیا فکرای خوب بکنیم در موردشون ، شاید میخواد ببرتش تو باغ که ...
اووووووووووم ... اوووووووووووووم ....
ای بابا هر چی زور میزنم نمیتونم فکر خوب بکنم ، انقدرم عاخه رک و راست عادم نخ نمیده که این چه وضعیه اصن راه فرار نره (sm2)
دادا اونو یه ویرایش بیا دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اگه گربه هم بودیما ، از این گربه ها میشدیم که شبا رو پشت بوم وول میخوردیم نهایتش صدای وحشتناک در میاوردیم مردم بترسن ، همین (sm70)
نقل قول:
(sm2)
(sm30)
فدات دادا ، نه والا هنو حل نشده ؛ گرفتاریم باش اصننقل قول:
نه باااو ، خیلیم خوش مرامی دادا
خدایی درس خوندن فقط شده پول دادن ، پول بده مدرک بگیر ، یه زمانی لیسانس گرفتن ابهت داشت ، الان هر کی وقتشو داشته باشه میتونه بگیره ....
ایشالله که با موفقیت ردش میکنی بره ؛ آرزومند موفقیتتم خیلی خیلی
نقل قول:
(sm30)
من برم بخوابم این سوژه از امروز میاد کنارم (sm81)
محمد(اسپیشال) از عکس های ارسالی شما کمال تشکر را داریم ^_^ بسیار زیبا هستن (sm10)
شب همه دوستان بخیر(sm10)