مثلاً منزل بیاد یوزر بسازه منو امتحان کنه ؟؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلاً منزل بیاد یوزر بسازه منو امتحان کنه ؟؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا وقتی که شلوغ میشه اصلا نمیدونی چی به چیه (sm2)..... از شانس بد توام همیشه وقتی میخوای کیلومتری نقل بگیری نت قطع میشه (sm30)نقل قول:
رسول خدا بگم چه کارت کنه ....من واقعا حرفی ندارم راجب گلنار همش تقصیر رسوله (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گلنار که کف پا زخم نمیشه شما چرا باور میکنی (sm2)نقل قول:
چه آهنگ مزخرفي بود ولي حيف اسم به اين قشنگي(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شانس يه بار به من رو كرد (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيريه ديگه مادر (sm25)
بچه ها چه فكري ميكنن بگو من اون فكرو نكنم (sm2)
آره يادش بخير تو دومين نفر بودي كه به مهساي بدبخت گير داده بودي(sm2)
خدا نكنه چون چيز خوبي عايدش نميشه دخترا همه ضد تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
زهر مار ديوونه (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
والا من فقط شنيده ها رو نقل كردم كار من قضاوت نيست(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm2)نقل قول:
یعنی میخوای بگی از لهجه بِچه ها ابودان بدت میاد؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیام برات؟ (sm142)
نقل قول:
اتفاقا عاشق لهجه جنوبيام ولي اين لامصب همچين م.... به لهجه كه ميخوام بزنم لهش كنم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)