آپ کن دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
آپ کن دیگه
نیم ساعت دیگه مونده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکستم خیلی خوشگله (sm10)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت با کاورت(sm120)
بریکینگ بد هم اگه دوبلس بزار(sm10)
(sm2)
بهرام فرداد - التماس ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا شب میاد رو نت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخم سگ چقد خوشگله(sm88)
هر که دارد ز شما مرغ اسیری به قفس
برده در باغ و به یاد منش آزاد کنید ... (sm181)
حسین آرام جـــانم حسین روح و روانـــــــــــــم(sm121)
(sm169)
دلم می خواد که امشب، امشب پر ستاره
بهت بگم عزیزم،عاشقتم دوباره باز دوباره
(sm118)
امیر یادت باشه این آلبومو باکیفیت جور کنی(sm50)
یار دبستانی من بامنو همراه منی
(sm50)
(sm169)
(sm169)
Fargo عجب سریال شاخیه ! این فصلش هم میترکونه (sm50)
هر روز عمرم از دیروز بدتره
عمری که هر نفس بی غم نمی گذره
دلگیر و خسته ام،بی روح و ساکتم
(sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين فصلش در مورد چيهـ؟؟ بيست سال قبل همون ماجرا و پدر دختره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپر بپر چرا نمیپره(sm120)
هنوز یه قسمتش منتشر شده ! ولی پیشنهاد می کنم خودت ببینی تا مزه اش چند برابر بشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا ترک اولی زیبا بود.هظ کردم.ممنون
موسن منم میخام بهم یکم از چیزت بده(sm74)
(sm19) سلام امین بزرگوار خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام خصوصی بدید پاسخ میدم.ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سلام کسی که تو دلم درخشید
من دیگه دوستت ندارم ببخشید
(sm50)
من از موزن توی این آلبوم 3 چیز میخوام ! sky full of stars , paradise , Lost (sm50)
سینجول ریدی با این سایز
و البته second life syndrome (sm178)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از عملیات و قبل از عملیات (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خیلی خوبی(sm2)
ممر این آهنگ رو هنوز گوش میدی ؟
Riverside - Second Life Syndrome
(sm50)
بهترین آهنگیِ که گوش دادم (sm120)رسما خداس توی نئو پراگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کم توهم بزننقل قول: