با شما هستم گلم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با شما هستم گلم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بچه مردم از دست رفت (sm2)....ای قاتل دلت میاد دست روش بلند کنی ؟ (sm2) اصلا نمیخواد کنکور بده (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) شوخی میکنما (sm59)
دختر بزرگ نکردم که درس نخونه (sm2) دختر عزیز ِ بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احترام تقدیم به شما دوست عزیز(sm19)
خدایا....این شادیو از من نگیر...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دمت گرم نازی رو هم نگیر
یک ساراهم هست اونم نگیر خیلی خوشگله!
میتراهم باباش پولداره،اونم نگیر
اون مریمو که اصلا حرفشو نزن!!
یه کوکب هست اگه میخای اونو بگیر،سیبیل داره😂😂😂😂😂
دارم به بچه همسايمون ریاضی یاد میدم، میگم:
شاهینجان اگه تو 10 تا لواشک داشته باشی
، 3 تاش رو به مهشید بدی و 4 تاش رو به ساناز،
حالا چی داری؟
نگاه میکنه تو چشام و میگه:
خب معلومه، دوتا دوست دختر جدید!!😐😟
یعنی بچه نیستن، راهزنن
هر چی شه فرقی نداره انگار
من مثل همیشه تب دار
هر ساعتی از شب بیدار
میخوام تورو با اسرار
بیشتر از هربار (sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم به بچه همسايمون ریاضی یاد میدم، میگم:
شاهینجان اگه تو 10 تا لواشک داشته باشی
، 3 تاش رو به مهشید بدی و 4 تاش رو به ساناز،
حالا چی داری؟
نگاه میکنه تو چشام و میگه:
خب معلومه، دوتا دوست دختر جدید!!😐😟
یعنی بچه نیستن، راهزنن
هر جا اسم من باشه بحث دزدی و خلاف و راهزنیه!(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]