صابر میخواییم بانی کار خیر بشیم با رفقا جمع بشیم یه بُکس سیگار ویژه برات تهیه کنیم از این ماورای نسخی بیایی بیرون (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر میخواییم بانی کار خیر بشیم با رفقا جمع بشیم یه بُکس سیگار ویژه برات تهیه کنیم از این ماورای نسخی بیایی بیرون (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق کارش درسته . . .
تو صندوقِ عقب . . . یه مستِ لا یعقل . . . (sm50)
صادق - آسمونِ آبی
نبود انگار(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بشه که عالی یِ . . . (sm50)
عزیز دل تشریف دارید همه ی دوستان ، اگر چه جاتون خالی بود ولی یادتون گرمِ گرمه همیشه ، همه جا واسه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی شب فرصت نه کردم نگاه کنم . . .
لپ تاپ رو ، روشن کنم خبرت می کنم . . .
رو به روم سفید پشت سر سیاه ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ساسان پایه نیست اون شب مواخذه کرد ما سیگاری ها رو (sm2)
پایه باشه نباشه وجودش را عشقه (sm50)
مادر نزاییده کسی بخواد به دوستای میثم چپ نگاه کنه (sm39)
دودِ فُسفُری رنگِ اِشنو ویژه . . . (sm50)
میثم فکر کنم اِشنو ویژه چیلتر نه داره ! درسته !؟ (sm29)