منظورت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش من خودتم دیدی با اصل حرفات و عقیدت مخالف نیستم همیشه هم گفتم شادمهر باید خودش کار کنه فقط حرفم این بوده که حمایتش کنیم دیگه طرفدارشیم دیگه همین و گرنه هیچکس خودش نمیشه و نخواهد شد ولی کلا دوستان از حرفای من سو برداشت میکنن و فک میکنن پشت حرفام یه منافعی هم وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم به خاطر نظر تو نبود کلا بحث های پراکنده دوستیها رو تحت تاثیر خودش قرار داده و یکم خسته کننده شده این موضوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم با حرفات مخالف نیستم کسی سو برداشت نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هم البومو گوش میدیم من از همون دو ترک خوشم میاد خیلی وقته منتظر خودشم
بقیه هم شاید از کل البوم خوششون اومد و البوم خوبی بود که در اون صورت کاری از دست من دیگه ساخته نیست(sm59)
از دمو مشخصه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی مشخصه؟نقل قول:
باز افتادی رو دور سوال پرسیدن ها. خخنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه کامل نشنیدم ولی دموش مشخصه میترکونه
2 روز (sm155)
جالبه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید حسرت خورد حیف (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]