کاش میتونستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش میتونستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوبی بود خوش گذشت , به قول سجاد کاشکی یه روز صب شه (sm27)
راه میفتم که برم مثل هرشب مست مست(sm50)
- (sm50)
من انتظاراتمو آوردم پایین سطحش پایین تر از پارو نباشه راضیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری میگید هارد راک بعد فرو میکنید تو کلد پلی در میارید باز فرو میکنید تو امبینت یه کار سمفونیک هم باشه خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره جاى اين حرفا منتظر سورپرايز بهروز و كاراى اوانگارد باشيم (sm120)
هیچ غلطی نمیکنه مگه محسن وبقیه یه کاری کنن پورمیامین معلوم نشد بالاخره هست یا نه من به اون و عادل روحنواز خیلی امید بستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
سبک ما آوانگاردِ ... (sm120)
حتما با تنظیمای شهاب اکبری (sm120)نقل قول:
شهاب اکبری با دست و پای شکسته هم از صفاریان بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد زدم... میخوام پس از 6روز لپتاپمُ خاموش کنم (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری ، بهروز پایگان ، فرشاد حسامی ، امید حجت
حسن علیشیری ، حسین صفا ، مهدی ایوبی ، میثم یوسفی
محسن باید با اینها کار میکرد ... (sm98)
(sm50)
اگه محسن بخواد به راه بهروز برع كه ميشه فاجعه ولى اگه بخواد ازش كار بكشه ميشه اميد داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهرخ فكر نكنم باشه بعيده
احتمالا تنظیمی که قرار بود شاهرخ بزنه رسید دست عادل
فعلا که محسن تن داده به سلیقه صفاریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره احتمال زیاد همینطوره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm169)
نظر بعضی اساتید واقعا واسم جالبه ! کسی مثل بهروز صفاریان که چندین و چند سال سابقه موسیقی داره و با افراد مشهوری همکارذی کرده بهش امیدی ندارن ولی افرادی مثل شاهرخ پورمیامین و عادل روح نواز که حتی یه دونه تنظیم هم ازشون شنیده نشده میشن تاپ های آلبوم ! البته من منکر این نمیشم که این دو نفر می تونن استعداد های جدیدی توی تنظیم باشن دقیقا اتفاقی که واسه امیر جمالفرد افتاد ولی یکم انصاف داشته باشیم و تا انتشار آلبوم زود قضاوت نکنیم . حالا چون این دو نفر خودشون نوازنده های گیتار الکتریک هستن پس یعنی تنظیم کننده بهتری نسبت به صفاریان که ساز تخصصی اش پیانو و کیبورده هستن ؟؟؟
محسن چاووشی هم توی تنظیم هاش گیتار الکتریک استفاده می کنه و اکثر تنظیم هاش راک هست ولی نوازنده نیست !
خلاصه چه بخواهید و چه نخواهید صفاریان مرد اول آلبوم هست و سعی کنید باهاش کنار بیاین تا اذیت نشین
(sm2)
آقا این کد جایزه شهرزاد رو به چه صورت بزنیم؟ نوشته اول اسم و فامیل رو بنویسید بعد کد.میفرستیم میگه کد خالی رو بفرستید.کد اشتباه هم بفرستی همش میگه به باشگاه فلان فلان خوش امدید.
لالایی بنیامین .. (sm59)
به جا لالایی بگو کدو چجور زدی(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه کن ولی دست نزن
دست بزن ولی امتحان نکن
مزه مزه کن ولی نخور
(sm50)
ربطی به سابقه نداره قبلا هم گفتم سیاوش قمیشی هم سابقه داره ولی چند ساله هیچی برای ارائه نداشته صفاریانم همینه الان آلبوم بیشتر از هر چیز به فکر جدید احتیاج داره که این تفکر میشه تو جوونای با استعدادی مثل روحنواز ومحرم زاده پیدا کرد که هم انگیزه دارن هم تواناییشون بالاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
نگاش کردی؟دوبلش چجوریاس
(sm169)
BANG & OLUFSEN
این بلندگوی اکتیو با توان ۸۲۰۰ وات و ۱۸ عدد درایور صوتی در هر بلندگو، شاهکار مهندسی صوت و طراحی صنعتی است که به پاس بزرگداشت نودمین سال فعالیت بنگ اند الفسن تولید می شود. هر بلندگو وزنی برابر با ۱۳۷ کیلوگرم دارد و با نرم افزاری که بر روی موبایل خود نصب می کنید، می توانید تنظیمات بلندگو از جمله زاویه پرتاب صدا را از ۹۰ درجه تا ۳۶۰ درجه تعیین کنید!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
بالای 200 میلیون پولشه (sm74)
اینجا خاک اجداد منه ایران من
داره هروز بازم میشه ویرانه تر
چرا عادت داری بالا سرت شلاق باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی ستاره ای نداری توی شبهات آره
دوبله ش بد نی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سانسور داره دیگه ..
همون اول بسم الله والتر با شور اومده خو چه کنن .. (sm59)
وعشق را کنار تیرک راهبند تازیانه میزنند
(sm50)
همه چیز میکنن شادو شنگول میشن من گریه میکنم(sm120)
نسیم وصل همایون رو برات نفرستاد جوکر ؟؟
(sm169)