(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من فقط میخوام از تو لب بگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شلغمم تشخیص میده تمام آهنگا یه صداس شما چرا فکر میکنید هرجفتشون میخونن؟ (sm2)
حالا *** داری یه دفه دختر ببر خونه... لوازم خونه رو میکنن تو کیونت با در کیونی پرتت میکنن تو کوچه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی بچه کجایی؟
نقل قول:
من واقعا اعتراف میکنم کم آوردم (sm30)چقدر نقلت سنگینه دیگه کلا اصن یه وضعی قاطی کردم (sm2)
حالا هي حرف خودشو ميزنه هااااااااااااااااااا (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عادت دارم خودمو معرفي نكنم آدرس ميگيرم ميرم زنگ ميزنم در ميرم(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي دلم ميخواد هادي و رسول هر كدوم جداگانه صداي اين دو عزيز رو تفكيك كنن تو آهنگا و بدن ما گوش كنيم ببينيم كدوم قسمتا رو علي رهبري ميخونه كدوم قسمتا رو آرين بهاري فقط خدا كنه صداهاي تفكيك شده هادي و رسول با هم فرق نكنه (sm30)(sm30)(sm30)
بزنش بمیره (sm120)نقل قول:
نه بابا چه کاریه شاهین که خودش برگشته تهران کلید میده بهت برید واسه خودتون راحت باشید (sm2)نقل قول:
من عادت دارم خودمو معرفي نكنم آدرس ميگيرم ميرم زنگ ميزنم در ميرم(sm30)(sm30)
(sm2) حتما باید وادارشون کنیم اینکارو بکنن (sm2)نقل قول:
خيلي دلم ميخواد هادي و رسول هر كدوم جداگانه صداي اين دو عزيز رو تفكيك كنن تو آهنگا و بدن ما گوش كنيم ببينيم كدوم قسمتا رو علي رهبري ميخونه كدوم قسمتا رو آرين بهاري فقط خدا كنه صداهاي تفكيك شده هادي و رسول با هم فرق نكنه (sm30)(sm30)(sm30)
یعنی من از شلقمم کمترم (sm81) (sm2) اصن من که خیلی توجه نمیکردم گفتم اسم هنری داره پازل باند مثل 25 باند (sm51)نقل قول:
بعدشم هر وقت تک آهنگ میدن بیرون روی کاور عکس 2 نفرو میزد منم فک میکردم اینا با هم میخونن صداشونم مثل همه فقط از لحاظ قیافه و سیبیل و این چیزا با هم فرق دارن (sm2)
سوتی دادم نه ؟ اصلا خیلی راحت اعتراف میکنم غلط کردم (sm30)
نقل قول:
نگران نباش قبل تو رسول سوتي داده بود الان مياد فحشت ميده كه دوباره يادمون انداختي @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm30)
شیطونه میگه برم تموم آهنگارو گوش بدم از اول از هم دیگه تفکیک کنم اون رفیق موسن آنالیزگرو رو هم بردارم بیارم (sm2)نقل قول: