بعد از این جمله خیلی سعی کردم ارتباط جمله هاشو به هم پیدا کنم مخصوصا جمله اخرو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از این جمله خیلی سعی کردم ارتباط جمله هاشو به هم پیدا کنم مخصوصا جمله اخرو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلزنی اودگارد برای کاسیتا (sm120)
منم که دارم میگم چلسی میبره (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساعت که میام نت همزمان n تا صفحه رو مدیریت باید کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها اخه اسمت هی پایین میرفت میومد فکر کردم مث رضا افلاینی (sm120)
منظورم اینه چلسی که هیچ پرسپولیس هم به گاتون میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت نکشیدید با این بازیتون ؟(sm120)
دهن سرویس سوسیداد 4تا بهتون زد کجا بودین ؟ پیرهن صورتی رئالو قهوه ای کرد این حرفارو ما نزدیم (sm2)نقل قول:
ولی من از جانب بارسا از شما عذر میخوام (sm10)
الی منچستر میبازه هیچ صداشو در نمیاره خیلی قشنگ همه چیو به تخمش میگیره (sm120)
نه که شما سوسیداد رو شیش تایی کردید (sm120)شما هم ریدید دیگه (sm120)نقل قول:
ولی فردا ببازیم خیلی ضایعست (sm120)
الچه هر سه تا بازی اخرشو برده (sm120)