4تا نخوردیم که اختلاف 1 (sm70)
اخه کسی نیس راجع به منچستر کل کل کنه (sm120) دلم فقط واسه انجل و دخیا میسوزه اونور (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
4تا نخوردیم که اختلاف 1 (sm70)
اخه کسی نیس راجع به منچستر کل کل کنه (sm120) دلم فقط واسه انجل و دخیا میسوزه اونور (sm25)
ایشالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده خیا که سال بعد پیش خودمونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کاسیاس تا 40 دربازه نباشه (sm120)
مطمئن باش که هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا باشه نویرم که بیاد رئال نیمکت نشینه کاسیاس میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نکنه! به نظرم الان شرایط جوره واسه برد سیتی فقط مگر این مهندس منگب شه دوباره (sm98)نقل قول:
با این وضعیت و کمپین و اینا بعیده امشب رسما مثل 2009 و بارسا سر بریدن (sm9)
ولیا گر قهرمان شیم میشه یکی از پاک ترین قهرمانی های تاریخ (sm120)
آره ولی اگه افت نکنه خوبه این کاسیاس...نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جور گفتی منم الان دلم میخواد قهرمان شید (sm2)
ولی بعید میدونم سیتی بزنه بارسارو ...