حتما زیدان دیگه...دو تایی برینن تو تیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما زیدان دیگه...دو تایی برینن تو تیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بازیکنای الان بعد از ایکر و راموس فقط تعصب کریمو قبول دارم(sm50)
همیشه گفت ارزوی بازی تو رئالو دارم رسید به ارزوش همیشه گفت میخوام رئال بمونم هو کردن کریمو ولی جنگید(sm50)
کریم سبک بازیش به درد غارسا میخوره(sm120) بیشتر بهش میاد شماره 10 باشه تا شماره 9(sm120) الانم 14 بازیه گل نزده لامصب تور پوسید اینقد نزدی بهش(sm120)
جِی رودریگز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیدان داره هر بازی با کاستیا 4 تا میخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشل سرمربی المپیاکو(sm120) همون که منچسترو گایید یکی از اسطوره های رئاله(sm54) تو رئال و مادرید خیلی محبوبه(sm54)نقل قول:
امیدوارم هر چه زودتر بمیره عابدینی هم بیاد جاش شعورش بیشتره(sm120)نقل قول:
اتفاقا من خیلی دوستش دارم... خودش هم گفته هدفش و آرزوش اینه که یه روز مربی رئال بشه و فقط به همین امید میجنگه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا اون کلیپی که بهتون گفتم دانلود کردین؟ (sm120)
گفتی آپ میکنم ...کردی؟(sm2)نقل قول:
یارو کامنت داده رفتن دیماریا = ورود رویس
امسال نه شاید سال بعد که خط هافبک رو خلوت کنه(sm120)