[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جواب بدین(sm89)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشن، سفید، صولتی،-اولی اولی هم نبود اصلا مهم نیست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح رفتم واسه صبونه پنیربگیرم... به یارو میگم اندازه 2تومن پنیر میخام یکم انداخت رو ترازو گذاشتم دهنم گفتم بدک نیستش ازهمین بدین... برگشته میگه همین بوددیگه خوردیش؟... (sm25)
دیشب رستوران بودم.بچه خواهرم ۹ سالشه گفت دایی:
گفتم جان دایی..گفت این غذا اسمش چیه؟
گفتم خورش
گفت.بیا بخورش..
ریدم ب اين بچه تربيت کردنتون
و روزنامه اگهی استخدام دادن با این عنوان:
به یک کارگر خانم جهت کار در یک تولیدی نیازمندیم
حداکثر 22 سال.ساعت کاری 21 الی 00
با حقوق مکفی.خب جاکش یه دفه بگو به یک *** جهت کردن نیازمندیم .چرا حاشیه میری دیگه :|
اجسام از آنچه در شورت میبینید بزرگترن،مواظب باشید!
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
یک مرررررد
حرفش باید مثه کی||رش راست باشه
قبول داری تشکرو بزن(sm128)