خب دیوث یه جا دیگه 5 خط تایپ کردی واضح توضی بده ..
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دیوث یه جا دیگه 5 خط تایپ کردی واضح توضی بده ..
دو خبر بد برای علاقه مندان به ویندوز 10
تو مطلب جدیدی که من باب حداقل شرایط سخت افزاری اپدیت رد استون یا همون سالانه ویندوز 10 اومده دو مورد نگران کننده وجود داره
اول اینکه حداقل رم سیستم باید 2 گیگ باشه و تفاوتی بین سیستم 32 و 64 بیتی قائل نشدن میدونیم که افرادی هستن با 2 گیگ رم از این سیسم عامل استفاده میکنن و بایستی رم سیستم خودشونو رو ارتقا بدن تنها دلخوشی میتونه این باشه این دوستان یه بهونه جدی برای ارتقا پیدا میکنن و دوم اینکه خوشبختانه قیمت رمها بسیار خوب شده و خیلی پایین اومده میتونین برنامه ریزی کنین در اینده این قطعه رو خریداری کنین بدون اینکه فشار انچنانی روی شما باشه
دوم نگرانی به مراتب جدی تر و تقریبا برای عده ای غیر قابل اجرا شدن
بوت این سیستمها باید به قابلیت uefiمجهز باشه که بحث مفصلیه میتونین سرچ بزنین اشنا شین مشکل اینجاست این محدودیت باعث میشه خیلی ها از این اپدیت و صد البته اپدیتهای بعدی مایکروسافت تا 25 سال اینده برای همیشه جا بمونن
- اگر این قابلیت رو سیستم شما داره سر فرصت و با احتیاط فعال کنید که کم دردسر هم نیستش تا در تاریخ مورد نظر یعنی 10 مرداد سیستم شما اماده باشه
خب الان مشکلت اینه که پول نداری رم بخری یا سیستمت uefi نداره من نفهمیدم ..
من مشکلی ندارم میگم تناقض رو توضیح بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نفهیمم چی میگی دیوث ..
چوب میکنه رو یه چیز ول کن نیس ..
تو جدول همه بخشا رو بخونی متوجه میشی خلاصه میگم گفتن بایستی حتمن 2 گیگ رم داشته باشی حالت uefiهم فعال باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینجا سوال پیش میاد این حالت بخوای فعال کنی بایستی نسخه 64 بیتی نصب کنی سوال اینجاس پس چرا تو قسمتای مختلف جدول به نسخه های 32 بیتی اشاره شده
دیگه گوسفند بفهم دیگه
خب میگم رم 2 گیگ میخوای uefi بزنی رو 32 بیت میگی نه چرا په دیوث ..
هر وقت میام میبینم الی و سینجول دارن توو سر و کله هممیزنن(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه موفق باشی ایشالله ph
ابله uefiرو وین 32 بیتی وجود ندارهنقل قول:
برم تخمه بیارم بحث داره قشنگ میشه(sm30)
(sm2)
الی 32 ساپورت میکنه دیگه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر نمیکنه
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث په این شی شیه تو عکس عمم ننوشته که ..
اون عکس عمت میتونه بخونه
نوشته نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه خون بگیر سیننجول نکبت (sm2)
به جان خودم الان از تو مایکروسافت بش نشون بدم باز میگه چون تویی درس نیس ..
طراح کاورمون زبون باز کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو چیه این الان ..
ربطی به محسن نداره
فکر نمی کردم این قدر از موسیقی پاپ ترکی خوشم بیاد . . . (sm118)
البته شاید به خاطر این دختر باشه . . . (sm173)
نود جذاب شد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...];
فوتوشاپه ؟؟؟
حالا بابازاده فک میکنه واقعیه میزاره کانال (sm2)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابلو(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید از همینا سطح شهر بزارن ! تهیه کننده بی عرضگی کرد (sm25)
گفتم این اگه واقعی باشه بهروز قهر می کنه (sm2)
(sm172)
محسن چاوشی - شیرمردا (sm118)
رسول 111 بیا بالا بینم در چه حالی (sm51)
من چه کردم کین چنین بی اعتبارم می کنی ؟(sm81)
رسول خوشگله .... (sm2)
(sm51)