آهنگ سازی تنظیم لحن خوندن عالی بود شعرش هم من دوست داشتم(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ سازی تنظیم لحن خوندن عالی بود شعرش هم من دوست داشتم(sm59)
هیچکدوم خوب نبود(sm3)
ديگه دووووووووووسم نداره ميگه دوووووووووووسم نداره(sm118)
گيتار
شدید منتظر آلبوم (sm132)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم دریا خیلی عالیه (sm132)
تنظیمای محسن(sm1)
کاور خیلی باحال اسمارو نوشتن محسنو تک اون بالا گذاشته بعد فونت متوسط بعد اون چارتای آخر با فونت ریز (sm2)
(sm118)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو بگید به جز کار محسن کدومو بگیرم میگم با 10 تا سرعت دارم دانلود میکنم
تعداد کانکشن های ای دی امت چنده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرور داخلی سرعتت خوبه اونجا اپ کنم برات؟؟؟
قضيه آرش پاكزاد چيه همه ميكس و مسترا دسشه؟(sm55)
ممنون فایده نداره کلا ویرانه، خونه که نتم قطع بود اومدم کافی نت شانس من آی دی ام نداره دارم با 10 تا دان میکنم دهنم سرویسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها استودیو میکس مستر تخصصی تو ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Bilax [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش خیلی خوبه (sm118)
خب آلبومو میخریدی که ارزون تر در میومد کافی نت من پارسال رفتم ساعتی 4 تومن بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جر محسن کار سینا رو گوش دادم خوب بود بقیه رو گوش ندادم قعلن (sm70)نقل قول:
تا آلبوم برسه به این خراب شده یه هفته طول میکشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)واسه همین آلبوم باید حداقل 3 استودیوی مسترینگ متفاوت داشت
اصن نداریم تو ایران..همه کشکیه
سینا همیشه خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا(sm19)
اون یه مقوله ژنتیکیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته سینای خودمون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سینای مقایسه ای(sm3)
(sm19)نقل قول:
با سینا حجازی که نبودی؟ (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم محسن بیاد میگه تراک یراحی خیلی خوبه(sm2)
4 5 تا تموم شد فعلا بسه برم خونه همینارو گوششون کنم خرجم زیاد شد بقیه فکر نکنم ارزش دانلود داشته باشه (sm120)
اسم حجازی رو دادم به قیاسی (sm30)نقل قول:
بدم میاد از این قیاسی (sm3)
سینا حجازی هم چنگی به دل نزد(sm25)
خاك توسر ايران كنن(sm70)نقل قول:
(sm50)
دمو اومده میگه یراحی عالیه (sm2) بعد یکی میگه ریده میگه دارید از رو دمو قضاوت میکنید کاره خوبی نیست (sm2)نقل قول:
يني باس تاسف خورد بحال ايرون خاك عالم برسرشون(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
قیاسی :|:|
سینا بد نبود (sm25)
(sm27)
تو روحت (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
جا حامدپهلانم خاليه تو البوم(sm70)
رضا صادقی (sm2) چندتا از این ملودیا داره لامصب
عجب ژنتیکی داره (sm2)نقل قول: