[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
زیر 600 ...نمی دونم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دو تا ولی بالای 700
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
رسول مكرم اسلام می فرمايند :
خـداوند بهشت را بر هر فحّاش بی آبرو و كم شرمی كه باكی از آنچه گويد و آنچه به او گويند ندارد حرام كرده است.
فحاشی و تهمت کار انسانهای آزادە نیست ؛ پس آزادە باشیم
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په چی !؟؟! (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رنج پایین و متوسط ..
اون تبلت هوآوی رو ببین 1 تومن قیمتشه 7 اینچ شاهکاریه واسه خودش نظرت چیه !؟؟!
لپ تاپ G60 MSI از Asus سرتره ..
قیمتش 4 تومنه SSD لعنتی ..
همون لنوو رو بگیرم ها !؟؟!
دیوانه ای ..نقل قول:
یک گوشی خوشگل و خفنیه که نگو ..
کلا این چندتا لینکی که دادم حاصل یک عمر تجربه س !!!!
هارمونی بی بدیل هنر استعداد سلیقه و خلاقیت
(sm50)
سینا ممدعلی سلام رسوند (sm2)
آدم باش (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm29)
گفتم برم دنبالهی دردامو بنویسم
خواسم برم، دیدم شب چشمات نمیذاره
گفتم برم دست از سر عشق تو بردارم
انگار یادم رفته که چشمات سگ داره
(sm27)
(sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد بکش پایون
خیلی سرده(sm100)
(sm54)نقل قول:
بریم چن تا اهنگ بزنیم (sm101)
یه ملودی واسه ما در کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو آلبوم جدید ممر 3 تا تنظیم دارم (sm51)
تنظیم با تو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... انگار ، از جنگ برگشته بودم(sm25)
به درخواست خودش از بمب افکنای الکترونیکی افیونی غارتگر عصیان طلب استفاده کردم واسه تنظیمنقل قول:
اخمت به من گفت هر شب طوفان سختی تو راهه(sm91)
(sm2)نقل قول:
ملودیا هم حتما دیمی
الی (sm55)
If 200 or more people like your Page, and you're an admin, you may be able to submit a request to change your Page's name:
- Click Settings at the top of your Page
- Click Page Info in the left column
- Select Update Page Info
- Click Name and click Request Change
- Fill out the form and click Send
(sm77)جون مننقل قول:
اخه قبلا نوشته بود اگر کمتر از 200 تا باشه میتونی عوض کنی
(sm2)
(sm29)نقل قول:
این امکانو جدیدا اضافه کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته میگه که مستقیما نمیشه شما اسم جدید رو بزنی و سریعا عوض شه ، اسم رو باید پیشنهاد بدی تا فیس بوک خودش سر وقت تغییر بده
ولی نکته اینه که Update Page Info پیدا نمیشه (sm29)
فکر کنم چون من ادمین اصلی نیستم اونو پیدا نمیکنم ، ببین تو میتونی اون گزینه رو پیدا کنی از توی تنظیمات (sm55)
(sm25)نقل قول:
تازه شاید ... نه صد درصدنقل قول:
علامت بیلاخ اومد (sm2)
من پیچ بالای هزار لایک هم دیدم که اسمش عوض شده
پیچ شاهین هم تا دو سه ماه پیش najafi بود که شده Najafi (sm55)
البته اینو قبلن به ممرم گفته بودم رفت اونم نتونس
ولی حالا که فیس خودش پیغوم داده کو بره ببینه چی میشه
(sm2)نقل قول:
کدوم پیج رو میخوای عوض کنین ؟
Chavoshi News
بزنه خوبه ؟