شبت آروم آزاده جان ، فردای خوبی در پیش داشته باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شبت آروم آزاده جان ، فردای خوبی در پیش داشته باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخخخ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفقا چند روزه نیستین دلتنگتونم شدید ، آرزومندم حال و روزتون خیلی خیلی خوب باشه (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد دادا منم برم بخوابم که مثلن قراره فردا صبح زود پاشم ، ای بابا ساعت چرا داره مسابقه ی دویِ سرعت میده (sm172)
شبت آروم رفیق (sm127)
فک کنم به ماه رمضون ربط داشته باشه...شرش کنده شه واسه تو هم بهتر شه....(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات مرسی آره قبول میشم چون ترم بد هم از شنبه شروع میشه تعطیلی ندارن بین ترم از اونجایی هم که من ثبت نام کردم الان اسمم رفته تو لیست دیگه بعیده بندازن اونطوری میتونم برم پولمو پس بگیرم بگم نمیام دیگه(sm70)
همش شخمی شده فقطم ایران نیست تو خیلی از دانشگاه های دنیا اینطوره...
راستی رفتی دریا یادی از ما کن دلم لک زده واسه دریا (sm81)(sm50)
قربانت شب بخیر(sm10)نقل قول:
خوشحال شدم شبت شیک(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد یه بنده خدایی افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که رفتم همه پراکنده شدن (sm120) یادش بخیر پارسال تا من میومدم همه جمع میشدن ( البته زیاد خودمو تحویل گرفتم (sm120) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا که یک روز تو رسیدی از استاد سیاوش قمیشی در ذهنم پلی شد (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید معروف شدی (sm2) عکس دمای ماشین که گذاشتی به اصغری رسید (sm2) نکنه اصغری هم میاد اینجا (sm2)
تلویزیون اخبار دمای ۵۰ درجه را اعلام نمی*کند؟
محمد اصغری، کارشناس هواشناسی گفت: برخی می*گویند اخبار دمای ۵۰ درجه را اعلام نمی*کند چون اگر به این درجه از گرما برسیم باید همه جا تعطیل شود. اما به راستی ما سیاسی نیستیم.
وی در پایان گفت: کسی نمی*تواند در دمای ۵۰ درجه بیرون بیاید و رفت و آمد در این گرما خیلی سخت است؛ بنابراین دمایی که اعلام می*کنیم عین واقعیت و مطابق با استانداردهای بین المللی است نه ماشین هموطنان.
ماه ؛ بد ، زشت ، نفهم . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا یارو نمیتونست مدرسه قبول بشه ، الان به بابام اینا از طرف اداره نامه میزنن حق ندارین کسی رو بندازین که آمار اداره خراب بشه ، میگن میخوایم رتبه ممتاز اداره کل گیلان رو بیاریم واسه همون کسی رو رد نکنین . . .
دیگه خودت بخون ادامه این واقعیت تلخ رو . . .
بابام میگه این سه سال هم تموم بشه بازنشست بشم از دست این احمقا راحت بشم . . .
والا همین بقل گوش من تقریبا 50 متر پاینتر ساحل دریا هستش ، آخرین باری که رفتم لب ساحلش رو یادم نمیاد ، دمتون گرم هر وقت اومدین شمال رفتین لب ساحل از منم یاد بکنین (sm2)
یه بیماری جدید الان بین ایرانی ها شایع شده که پزشکا به نام سندروم مذاکرت هسته ای می شناسنش.
علایمش هم اینه که بیمار بعد از شنیدن تمدید مذاکرات دچار حالت تهوعی شدید میشه و تا نوبت بعدی مذاکرات سرگیجه داره
در بعضی موارد هذیان و تب هم گزارش شده...!
بعضی از مظلوم نمایی ها ،خیزیه برای دریدن!
اون چیه گرده،سفیده،وسطشم یه خط داره؟!
.
.
.آفرین کـــ.ون ِ...
.
.
قرص استامینوفنم میشد ولی چون منکـــ.وندوست دارم باسکـــ.ونباشه،حرف اضافی موقوف!!
یه بار اول ابتدایی بودم معلممون داشت
یه موردی رو توضیح میداد بعد گفت کسی میتونه بگه چرا؟
بهش گفتم خانوم ما بگیم؟
گفت بگو عزیزم
منم گفتم چرا؟؟؟
نیم ساعت کتکم زد
گاهی اوقات مجبوریم بپذیریم که برخی از آدمها فقط می توانند در قلبمان بمانند نه در زندگیمان ... !!!
سیلویا پلات
آخر سال 94 یکی ازین کشورای آنگولامانگولا یابورکینافاسو که مموتی دوستشون بود با سند منگوله داره 80 میلیون نفری ایران میاد میگه تخلیه کنید آقا
پخش مستقیم مسابقات کی از همه بدبخت تره هر شب قبل از افطار در برنامه ماه عسل
برج میلاد
"
"
"
"
"
"
"
"
"
ناپدید نشه صلوات
می دونید شتر وقتي ميشينه
شبیه چه کلمه ای ميشه؟؟
.
.
.
.
.
مــ.مه :|
دیگه از این جدید تر لامصبااااااااااااا
داستان داریم ما هم اینجا مثلا کار داری میری بیرون تو این گرما کوفتی یه آبم یخوای بخوری باید 6 طرف بپای الان کسی نیاد بگیره ببرت....(sm3)نقل قول:
امتحان امروز ندیدی چطور بود معلمه از موقعی که سوالارو داد رفت تو دفتر نشست تا بچه ها مشورتی بنویسن فقط ی بار اومد ببینه کسی سوال داره یا نه بعدش دوباره رفت دفتر (sm2)
(sm81)ای بابا دیگه کنار دریا هستید قدر نمیدونید...البته من جنگل ترجیح میدم اما خب دریا هم خوبه البته دریا جنوب یه چیز دیگست(sm50)
دهنمون چن روز پیش سرویس شد اومده بودیم تهران ، تا میرفتیم تو مغازه ها میگفتیم داداش آب داری یه لیوان آب میخوردیم بعد میگفتیم کار جدید چی داری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد ینی تو اون ده ، 15 تا جایی که سر زدم یکدومشونم روزه نبودن (sm2)
بعد یدونه رستوران باز نبود ، دهنمون صاف شد تا برسیم ترمینال بریم یه غذایی بخوریم (sm172)
نامردم که خونه نبود بریم خونش ناهار بخوریم (sm2)
دیگه چرا امتحان میگیرن معلوم نیست (sm70)
همیشه همینطوره ، واسه ما دیگه عادیه ...
البته یه دل خوشی هم باید باشه که بری لب ساحل ... (sm50)
خخخخخخخخخ ، حالا وقت انتقامه (sm2)
بعضیام هستن آدم میخواد دست کنه تو صفحه گوشی
لپشو بگیره بگه آخه بلا
تو چرا مجازی هستی؟؟؟
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خیلیا راجب من این حسو داﺭﻥ ..
به همین برکت قسم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) صحنه را دیدی ؟؟؟ از بس گفتی از فکرش بیا بیرون طرف جل و پلاسش رو جمع کرد الفرار (sm2) حالا من از کجا پیداش کنم؟؟ (sm74)
عجب عادم رظلی هستی تو (sm2) عشق من مغازشو جمع کرده رفته به جای اینکه بگی رسول جان کمکت می کنم کوچه به کوچه و خونه به خونه دنبالش بگرد اومدی میگی متن نامه رو بزارم ؟ (sm2)(sm30)
من فقط میخواستم یه کتاب دربارش چاپ کنم که بدونه چقدر خل و چلشی ، همین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسشو بفرست تا دنبالش بگردم
متاسفانه نه عکس دارم نه شماره نه اسم و فامیلی نه آدرسی به قول آقای همساده : داغونم عاقا لهه لهم (sm2)نقل قول:
اگه بدونن ما با چه حالی در حال انجام پروژمون هستیم ، ماه عسل رو قطع میکنن و میان از ما فیلم میگیرننقل قول:
پاشو ببینم زیر تو نیست ؟؟؟!!!نقل قول:
پشو بیا من خودم با 3 4 تا خانم منشی آشنات کنم ... من کل انگیزم برای دندون سازی همون منشی مطب هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا اینجا کسی روزه نمیگیره....(sm70)فقط بعضی سن بالا ها....اونا هم دیگه عادت کردن فکر میکنن نگیرن اون دنیا میخوان عذاب الهی ببینن(sm2)نقل قول:
15 خرداد رفته بودی آره؟معمولا میرن از اونجا جنس میبرن همه جا
3 روز پیش رفته بودم پونک اونجا یه کانکس پلیس بود چند تا دختر جلوش نشسته بودن آب معدنی میخوردن سربازه هم داشت لبخند میزد به کادریه (sm2)
نه ظهرا تعطیله کلا فقط ساندویچ سرد چون توریستی هم نیست هیج جا باز نیس خیلی گیره اما دم افتطار قبل افطار دیدم که مثلا بستنی فروشی ه کرکره هاشون یکم بالا هست یواشکی بستنی میفروشن(sm2)
کدوم نامرد خونش نبود؟(sm120)
اتفاقا وقتایی که دلت خوش نیست بری یه حال هوای دیگه داره دریا....منو تنهایی سیگارمو دریا با صدای موج (sm50)
مثل اين اعداميا كه قبل اعدام سيگار ميكشن، تلويزيون ميبينن و كلا ريلكسن، منم درس و تحویل پروژه رو تعطيل كردم منتظرم وقتش بشه برم برينم تو تحویل و بيام.
بکش بیرون ازش دیگه (sm81) عمم بدم بک.نی دست میکشی ازش؟(sm81)نقل قول:
(sm118)(sm111)(sm50)
lمنشی مطب نیمه پر لیوانه پیر زن های بی دندون رو هم در نظر بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عمه ی تو خوشگل نیست (sm2)نقل قول: