نشکن دلمو تو آرشیو دارم کیفیت kb 1411 (sm2)
سینجول اونوقتم بوده (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
نشکن دلمو تو آرشیو دارم کیفیت kb 1411 (sm2)
سینجول اونوقتم بوده (sm54)
یه درصد فک کن اون مهندس منگول بتونه ببره (sm120)فقط زورش به ضعیفا میرسه تو رئال هم بود همه رو سرویس کرد جز بارسا .پارسال هم که همه گفتن میزنتش دیدی که چه چور باخت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها امیدم اینه که بارسا خودش به خودش برینه (sm120)
نه نرو واسه رفتن زوده اون کارات همه واسه قبلاً بوده
نه نگو بهم حرفم زوره
چمدونو جمع کن و برگرد خونه
میدونم من عاشق شرّم هرکی که بگی باهاش معاشرت کردم
میمونن این خطّا رو گردن
من ، میمونم عاشق شهرم
ابی خاکسترینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قوی ترین نرم افزارا هم نگاه کردم کیفیت بالا 450 نبود ، سینجول این کیفیتارو از کمپانی خودش رلیز میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی عمر فاصله بود(sm50)
اوووووووووووووووو اووووووووووووو مشتی ماشالا
اوووووووووووووووو اووووووووووووو حقه ای والااااا
یعنی تنها چیزی که میتونست باعث بشه پارسال سیتی بارسا رُ نبره همین منگل بودن این مهندس کرکس بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم امیدم به همونه بارسا اگر مسی رو فرم نباشه نشون داده دفاع و دروازه باشنم مالی نیستن! (sm120)
وات ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ خاکستری از ابینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]