(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا و سیما شروع کرده به پخش گزارش های بازار شب عید. از اونا که ملت میان میگن ما خیلی خوشحالیم و اوضاع خوبه و از خوشی زیاد،مادرمون .... شد.
(sm81) عـــــــــــــــــــالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عشقی صابر (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
اصن نمیدونم چی بگم (sm74)
مرسی صابر دمت گرم!
میدونی اسم من یه طوری هست که خیلی تو شعر ها و متن های ادبی نمیاد!
این متن تو خییلی قشنگ بود!
یه بار دیگه هم یه شعر دیدم که یه بیتش در مورد شاهین بود ولی اگه بدونی کجا نوشته بودن......
تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب
من با قرص خواب …
اگه بپرسم اون کیه که باهاشی
بهم میگی با لبخند بابا اون که داداشیمه
هه ..
همون داداشیا دوشیدنت
لباسو کندن و تورو پوشیدنت
گفتم تو خراب میشی اونو آباد میکنی
تو که عروس نمیشی اونو داماد میکنی
اعصاب خورد ... سر درد .. حال گرفته .... فکر مشغول .....
شب خوبی داشته باشین ...(sm27)
اعصابت چرا خورده ؟؟؟نقل قول:
اگه میتونی بگو
آهنگ جدیدِ؟ آرمین هم این تیکه رو گفت...نقل قول: