آهنگ جدید سم اسمیت هم خیلی خوب بود (sm50)
برعکس آهنگ های قبلیش دیگه زوزه نمی کشید (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدید سم اسمیت هم خیلی خوب بود (sm50)
برعکس آهنگ های قبلیش دیگه زوزه نمی کشید (sm120)
دیوس خان عین اون پیرمرده تو ورنیکا سرتو انداختی پایین رفتی شاکیم هستی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسابی دل تنگت بودیم (sm19)(sm134)
اگر خسته هستم پر از غصه ام، تو هم حال خوبی نداری ، نرو
تنت خسته از خستگی های من، سرت از سکوتم فراری، نرو
کتانی نپوشیده آماده ای، که از خط پایانمان بگذری
خودت را به رویای یک قهرمان، که دل می برد می سپاری نرو
من از مردم شهر آزرده ام، که با چشمشان پرده را می درند
به جایی که در بین نامحرمان، تو هم طعمه ای هم شکاری نرو
کنار کویری و باران شدی، تورا سمت دریا خودم می برم
خدایی اگر با کسی غیر من، نداری تو قول و قراری نرو
نه دل دل نکن من هم آماده ام، نمی خواهم اینجا خرابم شوی
فقط بعد از اینجا گل پونه ام نکن سادگی پیش ماری نرو
فدای نگاهت شوم لعنتم، تو کردی که ته استکانی شوم
قسم می دهم آخرین بوسه را، اگر بر لبم می گذاری نرو
تن آهنی را سپردم به تو، دل نازکت را شکستم ولی
گلم می پرد عطر هر بوسه ای، که دادی به من یادگاری، نرو
حسین آهنی
برم مجد ببینم چی تلاوت میکنن دقیا عکسو عمل کنم(sm59)
شام میدن(sm54)پسرم هستش(sm50)
هنوزم سکانس ماندگاریه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دلتنگتون بودم (sm50)(sm19)
چه خبرا ؟ حسین دیشب یه چن تا پیام ردوبدل کردیم باز غیبش زد (sm120)
ظلم اینان می رود... نوبت به آنان می رسد
بعد پایان زمستان هم زمستان می رسد
«سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت»
نیست، اما گاه گاهی تکه ای نان می رسد!
«کامجویی غیر ناکامی ندارد حاصلی»
سیل، بعد از عشقبازی زیر باران می رسد
«آسمان، سرسبز دارد میوه های خام را»
باز «کاکا رستم ِ» قصّه به «مرجان» می رسد
«هر کجا ویران بُود آنجا امید گنج هست»
عشق گاهی با سلامی در خیابان! می رسد
«فتنه، تیری از کمین بر مرغ فارغبال زد»
عقل می چرخد! که گاهی دُور میدان می رسد
«گر که اطفال تو بی شامند شب ها باک نیست»
صبح ها حاجی به مسجد یا به دکّان می رسد!
«جان به جانان کی رسد؟ جانان کجا و جان کجا؟!»
کودکی هستم که گاهی تا دبستان می رسد
«گر به بدنامی کشد کارم در آخر، دور نیست»
رود عصیان کرده گاهی به بیابان می رسد
«چون هلال دولت این ظالمان شد بدر تام»
باز ثابت شد که نسل ما به حیوان می رسد
«در میان سینه حرفی داشتم... گم کرده ام...»
بغض می خواهد... ولی کارش به زندان می رسد
«سایه ی دولت، همه ارزانی ِ نودولتان»
سفره ای داریم و یک عمر است مهمان می رسد
«بر زمستان، صبر باید طالب نوروز را»
دیر... اما روزهای بد به پایان می رسد
سید مهدی موسوی
بهترین سکانس زندگیمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش برگشتی!(sm10)
همه چی عالیه فقط جای رفیقامون که نیستن خالیه (sm172)(sm50)
خبرا که دست شماست! حسین که حسابی سایه ش سنگین شده میاد یه سر و گوشی اب میده بی سرو صدا غیبش میزنه(sm98) ظاهرا جاهای بهتریه و با از ما بهترون داره نشست و برخاست داره (sm120)
خدابیمارز کارای آهنیو دوست داشت همین طوری یادش افتادم (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا (sm10)
هعیییییی میان ایشالا (sm50)
آره گویا با فراستی می چرخه (sm120)
اون تخم مرغای لای نونشنقل قول:
آخر نرفت نیش جونش
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا (sm50)نقل قول:
باز خوبه کارگروه نقدمون یه خروجی موفق داشت(sm120)
(sm50)نقل قول:
کم کم دیگه باید فراستی رو بکشیم پایین (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصر امروز دو تن از ادمین های اصلی سایت "رادیو جوان" در تهران بازداشت شدند.
این سایت با انتشار تک قطعات خواننده های داخلی بدون اجازه مولفین آثار، باعث شده مشکلاتی برای خواننده های داخلی به وجود بیاید. رییس پلیس امنیت فضای مجازی، ضمن تایید دستگیری ادمین های سایت "رادیو جوان" در ایران، از انتشار جزییات بیشتر این عملیات در روزهای آینده خبر داد.
گفتنی ست در حال حاضر و طی جلسات سه روز گذشته، بسیاری از خواننده های پاپ به دلیل همکاری با این سایت ممنوع الکار شده اند و برگزاری کنسرت ها و انتشار آلبوم های رسمی این چهره های داخلی، منوط به "تخلیه" آثارشان از سایت "رادیو جوان" اعلام شده است.
Dolly Parton - Jolene (sm50)
بازدید صفحه اصلی سایت حدودا روزی چقدر؟(sm29)
چند هزارتا دانلود در روز؟(sm29)
لینک منبع رو بدهنقل قول:
امیر اینده موزیک باران روشن شد (sm2)
بهمن بابازاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجاش در اورده اینارونقل قول:
اگرم اینکارو کردن برا اینکه امار سایت خودشون بالا بره (sm2)
از صحبتای امیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم نابودی رادیو تو ایران نزدیکه با این وضع (sm173)
نابود شده با ***** شکنم باز نمیشه دیگهنقل قول:
امیر بیا تا بازار داغه حرکتی بزنیم (sm120)
مشکل نداره کهنقل قول:
ولی وقتی کسی کار نده بهشون خودشون مجبرون جمع کنن برن
(sm59)باید سایتی کاملا قانونی بزنیم
امیر آهنگ خودت باش مهدیارو نداری؟
گنجا چرا ***** نیست(sm77)
فقط تک اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سر سعیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور خواننده های زن رو عوض میکنه!نقل قول:
یه جور دیگه میزنه
چراغی که در سیاهی می درخشد
چشم گرگ است ..
(sm50)
فیلم خیلی خوبی بود ! ولی حقش رتبه ی 7 سایت imdb نیست !
کاش این خانومه بیشتر بازی میکرد ! بازیش خیلی خوب بود پدر سوخته (sm50)
نمیدونم این فیلمم چه مرگشه هرچی زیرنویس رو میکشی میندازی روش عمل نمیکنه
این مشکل رو بلدین حل کنیین برام؟
و شاید هم باران
پسری ست غیرتی
که آرایشِ غلیظ ات را
به آرامی از صورت ات
پاک میکند!
بهرنگ قاسمی
زیرنویس های دیگه رو امتحان کردی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای من صوت دوبله شو برات آپلود کنم بچسبون بهش
مشکل از فیلمه
می بینی تیکه تیکه س از اونه فک کنم
نه دمت گرم دوباره میزارم دان از یه سایت دیگه
نه تیکه تیکه نیست نرم افزار pot player سکانس های فیلم رو جدا می کنه مال منم همینطوره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینم یه امتحان بکن
(sm88)
فیلم مال 21 سال پیشه قربون قد و بالای کیفیت (sm59)