فقط صداش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط صداش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من دزیره اتللوام نمیفهمم(sm2)
رضا سبک این دزیره چیه داب استپ نباشه یوقت
در کلاسهای فشرده بنده ثبت نام کننقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر اینجا حسود پیدا شده است
حسادت در فضای انجمن موج می زند
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط عباس معصومی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خورده کتاب و رمان و نمایش نامه مطالعه کنی این قدر واست بیگانه نیست دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من طوفانم تو جزیره ای
من اتللوام تو دزیره ای (sm81)
دوستت دارم (sm10)نقل قول:
سجاد ناامیدمون کردی که (sm54)
ممر اطلاعاتش معتبرتر از تو بود (sm2)
دزیره که معشوقه تاپلئون ِ. درست
اتللو یعنی چی ؟ (sm54)