من هیچوقت ادعام نمیشد که چیزی میدونم و اینحرفا فقط دوست دارم جناب احسان بیاد معذرت بخاد. چون قسم منو دروغ خوند
نمایش نسخه قابل چاپ
من هیچوقت ادعام نمیشد که چیزی میدونم و اینحرفا فقط دوست دارم جناب احسان بیاد معذرت بخاد. چون قسم منو دروغ خوند
ممنون بابت اخبار موثق و درستتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بتونی خبر اینم بگیری که عالی میشه
اخرین البوم با این گروهه یا اخرین البوم خودش؟؟
آقا ترس من فقط ترانه های کوتاهه و بس
حتما خبر دقیق بگیرم میگم ولی تصمیمات شادمهر هر لحظه ممکنه تغییر کنه فعلا تصمیم مبنی بر ارائه ی آلبوم نداره ولی تک آهنگهایی در راه هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش قربون دستت متراژ ترانه ها را هم بهمون بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تازگیا با ائمه اطهار مشکل داری آلبوم و آهنگ هاتو روز رحلت آنان میذاری (sm2)
خبر اینم بگیری
اخرین البوم (sm81)(sm81)(sm81)
امیدواریم دیگه تو تک آهنگاش از این تیم بکشه بیرون و خودش بسازه یا لااقل با کسای قویتر کار کنه...مثلا با جواد شریف پورنقل قول:
دموی سومی برای آهنگ یه قفس بود که پخش شد پس..
نه منظورم اهنگها نیست کارهای گرافیکی دمو هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جدیدارو دادن زیگوارت ریده