نوید سلام من آمدم؟(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید سلام من آمدم؟(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای چشای تو بارونیه
دریا تو چشم تو زندونیه
تو که میدونی چجوری عاشقتم
دیگه گریه چیه ...(sm181)
خخخ فک کنم اشانتیونشم پوشک مای بی یی باشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت برم(sm77)
(sm19) گفتم دیگه حرفم راجب اون عکس بود (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دیگه جای حرفی نمونده (sm25)
مرا به عشق بپرورد شمس تبریزی
ز روح قدس ز کروبیان فزون باشم (sm88)
فردا اگر ز راه نمی آمد من تا ابد کنار تو می ماندم،
من تا ابد ترانه ی عشقم را در آفتاب عشق تو می خواندم.
پاییز داره میرسه (sm50) همیشه هر سال تو این فصل فصل دلگیری بوده برام (sm74)نقل قول:
پاییز یعنی جای تو خالی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمدمت که بنگرم
گریه نمیدهد امان ...(sm81)