نمیشه یکی از این کشورها اشتباه کنه البوم زود بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه یکی از این کشورها اشتباه کنه البوم زود بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر بعد البوم این تک اهنگها منتشر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میره سال دیگه یا زودتر
یه قفس
اگه البوم بیاد من اول تو بی من گوش میدم
بعد قلب من بعد سرنوشت
بقیه رو میزارم سال دیگه گوش بدم
خوشبختانه :)این اخرین البوم با این گروهه، البته چند تا سینگل بعد البوم با این گروه کار شده که بعد البوم پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تور های تصویر قراره دو تا البوم شادمهر خودش استارت بزنه البته چند سالی زمان میبره اما به گفته خودش در یکی از اجرا ها دو البوم پایانی خودشه.
من خودم ازت معذرت میخوام ابی جونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اصلا خبر 20:30 کی بودی
تو اصلا خوده رویترزی
آقا یه دکلمه ای هست خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده
تویی تنها ستارررررررره
چقدرم زیبانقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش این متراژ ترانه ها را ب من بگونقل قول:
چ انتظار شیرینی...(sm50)
دوستان رکب خوردیم
البوم اول از رادیو جوان میاد تا فردا شب باید منتظر باشید