(sm77)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت خوبه؟ متوجه هستی دوستان میگن لینک عکسا رو بذار شاید کسی نخواد عکسا لود بشه حجمش مصرف شه؟ د خب بفهم دیگه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم که اینو میگم تازه همین یکی نیست که ! حالا بالفرض مثلا در مورد این عکس حق با تو باشه بقیه چی ؟ !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه اشانتیونش یه کاربر سلفی بگیرِ دیگه ـس (sm59)نقل قول:
چرا مونده گفتم واست (sm25)نقل قول:
نه که واسه بقیه فصل جفتگیریِ... خب همیشه این فصل دلگیرِ (sm120) یکی از موارد دلگیریشم به نظر من اینِ که زود شب میشه (sm50)نقل قول:
در مورد بقیه هم مطمئن باش همین دختر بدبخت ساده ای که میگی پیچیده تر از اون چیزیِ که فکر میکنینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا ج میدم فعلا حسش نیست نمیخوام خسته ت کنم زیاده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قضیه م که تو میگی هست ...ولی دختری هم هست اینجوری براش پیش اومده باشه همه که شبیه هم نیستند (sm70)
این که هست صد درصدنقل قول:
منظورم این روزای آخر شهریور بود که پاییز تو راهه ..... من یه حسی پیدا میکنم ....آسمون دلگیر میشه دلم درگیر میشه
تو اینجوری هستی ؟ خود پاییز منظورم نیست (sm120) خود پاییز میاد دیگه آدم عادت میکنه (sm50)