(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
زیرصدا دزیره(sm172)
(sm120)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Zakhme Zabon (Live) (sm50)
تقریبا تایید . (sm120) 2 ساعت وقتم مزخرف دیدم . (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
(sm2)
جهانبخش گل زد(sm120)(sm120)
لینک دانلود پولتیک /مدیافایر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق (sm50)
The Social Network 2010 (sm27)
الا حمایت تو رمز استقامت من
چنان که سینه ی تو ، ساحل سلامت من
دوباره دیدنت ای جان، معاد موعود است
قیام قامت قدیسّی ات ، قیامت من
دل از تو برنکنم جان من ، جهانی نیز
اگر هر آینه خیزد پی ملامت من
فنای درد تو زین پیش تر چرا نشدم ؟
همین بس است ازل تا ابد ، ندامت من
هوای فتح توام بود و تارومار شدم
غزل غزل ، همه ی دفترم غرامت من
نه راه رفتنم از تو ، نه راه برگشتن
همیشگی است در این منزلت ، اقامت من
چنین که نعره به نام تو می زنم در شهر
به دار می کشد آخر مرا ، شهامت من
زخیل بوالهوسانم ، تمیز آسان است :
شکوه عشق تو در چشم من ، علامت من
من و تو گم شده در یک دگر ، مبارک باد ،
حلول عشق تمام تو در تمامت من
حسین منزوی
(sm50)
ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺧﺎﺭﺟﻴﺎ ﻭ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﺎ ﺩﺭ ﺗﻤﻮﻡ ﮐﺮﺩﻥ ﻳﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪ :(sm2)
ﺧﺎﺭﺟﻴﺎ :
ﭘﻴﺘﺮ : ﺟﻮﻟﻴﺎ ﻣﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺗﻔﺎﻫﻢ ﻧﻤﻴﺮﺳﻴﻢ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺟﺪﺍ ﺑﺸﻴﻢ
ﺟﻮﻟﻴﺎ : ﭘﻴﺘﺮ ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺁﺭﺯﻭﻱ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻣﻲﮐﻨﻢ ﺩﻭﺳﺘﻲ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﻮﺩ
ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﺎ :
ﺟﻤﺸﻴﺪ : ﻓﺎﻃﻲ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻓﺎﻳﺪﻩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﻴﺮﻱ ﻳﺎ ﮐﺎﺭﻱ ﮐﻨﻢ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮﻱ ؟
ﻓﺎﻃﻲ : ﺍﻟﻬﻲ ﺑﻪ ﺣﻖ ﭘﻨﺞ ﺗﻦ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻌﺪﻳﺖ ﺧﻴﺮ ﻧﺒﻴﻨﻲ،ﺍﻟﻬﻲ ﺯﻳﺮ
18 ﭼﺮﺥ ﺑﺮﻱ ﺑﺎﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﻢ ﺑﺎﺯﻱ ﮐﺮﺩﻱ ، ﺍﻟﻬﻲ ﺳﻴﺎﻩ ﺑﺨﺖ ﺑﺸﻲ ﺑﻪ ﺣﻖ ﺍﻣﺎﻡ
ﻏﺮﻳﺐ ، ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﺟﻮﻥ ﻣﻴﺪﺍﺩﻥ ﭘﺎ ﻧﺪﺍﺩﻡ ﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺳﺮﺕ ﮐﻨﻦ ﻣﻦ
ﭘﺴﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﻲ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻦ ﺟﻮﺍﺏ ﺭﺩ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ ﻧﮑﺒﺖ ﻟﯿﺎﻗﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ
ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻧﻨﺖ
وای خدای من (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین واقعیت یعنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اینکه هم ایرانی هم خارجیشو امتحان کردی(sm70)نقل قول:
اول ایرانیشو امتحان کردیم در صلح صفا اومدیم کات کنیم نشد یه دعایی کرد که تاوانشو یکی دیگه میده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm29)
(sm70)نقل قول:
برف گرفت باز که (sm115)
خوشحالی الان ؟؟؟؟ (sm54) فلب شکون (sm29)نقل قول:
من چند شبه خواب برف میبینم رفتم تعبیرشو خوندم نوشته بود غم و اندوه (sm81)نقل قول:
(sm77)نه اشتباه فهمیدی قضیه همون جک س که گذاشتم که اخرش به نفرین ختم میشه (sm2)نقل قول:
مث ادم هیچ وخت تموم نمیشه (sm120)
اره خواب برف بده (sm50)نقل قول:
به نظر من بدون خدافظی تموم کردن خیلی بهتره (sm54)نقل قول:
عجب سنگدلی تو (sm2)یهو بذاره بره طرف یعنی (sm120)نقل قول:
به نظرم همون مث ادم خدافظی میکنه طرف گوششم میگیره نفرینای دختره رو نشنوه اینجوری بهتره (sm70)
از نظر "زیر صدا" این آلبوم چقدر فقیره !نکته خوبی اشاره کرد (sm173)
(sm59) صحیح استنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میدونم میخوای شورش را بندازی بروو بچه جون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنجشنبه و جمعه سگی سگی(sm50)
(sm102)نقل قول:
(sm70)هودو
(sm169) من ندیده میگیرم ولی تو هر چی که دلت میخواد بهم میگی اون وقتا تا میومدم تاپیک همش میگفتی دخترا ناقص العقلن (sm29)
بگیریم امروزو فردارو تخت استراحت کنیم (sm100)
و پسر ها ناقص الاحساس(sm59)نقل قول:
مرسی تایم دقیق(sm120)امریکن اواردز میدیدم یکی از یکی خل و چل تر(sm98)نقل قول:
اینستاگرام بدون موبایل نمیشه اکانت ساخت ؟