یعنی کلا یه جور این تاپیک و اداره میکنید که ادم روش نمیشه رد شه یه کم رعایت کنید(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی کلا یه جور این تاپیک و اداره میکنید که ادم روش نمیشه رد شه یه کم رعایت کنید(sm27)
شوما ناراحتی میتونی رد نشی(sm167)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دخترای 18 ساله
که میرن داروخونه
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ما همیشه باهم خندیدیم تاپیک زدین که همه بخونن نه فقط جمعیت رجال خوش باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای دیگه پست نذارم؟؟؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بذار ببینیم چه میکنی؟!
در ضمن اینا همش جکه هیچ قصد غرضی هم نیست هم راجع به دخدرا گفتم هم پسرا
قديما دخترا تو عكساشون ميگفتن سيييييب
.
الان هرچي دقت ميكنم انگار ميگن گووووززز
والااااا
نميدونم مال پروتز زياده؟؟؟؟؟
نميدونم ژستشون جديده؟؟؟؟؟
نميدونم واقعأ گيج شدم
دخترک با ناراحتی پرسید :
آیا مرا فراموش می کنی ؟؟؟
پسرک با بغض پاسخ داد :
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﯾﺎﺩﺵ ﺑﺨﯿﺮ ﻗﺪﯾﻤﺎ ﺗﻮ ﺗﻮﺍﻟﺘﺎ ﺁﻓﺘﺎﺑﻪ ﻣﺴﯽ ﺑﻮﺩ !
ﭘُـﺮﺵ ﻛﻪ ﻣﯿﻜﺮﺩﻱ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﺵ ﻛﻨﯽ
ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﺮﯾﺪﻱ :|(sm2)
امروز رفتم تو کافی شاپ دیدم همه با دوست دختراشون نشستن . منم که تنها بودم . راستشو بخوای حسودیم شد .
.
.
.
.
.
.
.
.