وقتی خیابون خیس تو بارون با هر بهونه عاشقت میشم
توِ دیوونه نیستی ببینی منِ دیوونه عاشقت میشم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی خیابون خیس تو بارون با هر بهونه عاشقت میشم
توِ دیوونه نیستی ببینی منِ دیوونه عاشقت میشم (sm81)
خسته نباشی واقعا ، ولی من دارم فکر میکنم تو نامه واسه کسی که کلا نمیشناسیش چی نوشتی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلن نوشتی :
متن نامه رسول به خانوم منشی ....
سلام چطوری؟
مرسی منم خوبم.
خوشم اومد از ادبت در جا حالمو پرسیدی ، همین کارا رو میکنی که اون یه ذره عقلمو هم از سرم بردی دیگه (sm70)
ببین من ازت خوشم میاد با من دوست میشی؟
تو رو خدا تو هم از من خوشت بیاد باشه (sm70)
من تو یه نگاه عادما رو میشناسم ، تو از وجناتت پیداس که خوب گول میخوری (sm2)
اگه بدونی واسه خاطر تو چند تا عطر فروشی رفتم تا یه عطر ارزون و آبرومند برات پیدا بکنم
اونقدر دلباختم میشی که هر روز میای دم در کشیک میدی که من کی رد بشم (sm70)
وجناتتو بخورم الهی ؛ شمارمو واست پخ میکنم بعدا بهم زنگ بزن .
وایتینگ تو یو کال ، مای لاو (sm2)
خداییش دروغ نباشه اندکیشو درست گفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم دیگه تلاش کنی کل نامه رو لو میدی (sm2)
چن ماهه داری روش کار میکنیا ، تموم نشد هنو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پا شدم ، بیا نیگاه کن اتفاقه دیگه شاید باشه ، دیگه از چیزی نباس تعجب کرد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ؛ این سری رفتیم تو عمق بازار ، یه جا رفته بودم راه برگشتو نمیتونستم پیدا بکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خیلی خیلی اتفاقی یه جای باحال پیدا کردم با قیمتای استثنایی
والا همه چی زوری ، اصن یه وضی (sm172)
مگه بجز مینا اینجا نامرد دیگه ای هم داریم؟
البته آتی هم یه کوچولویی نامرد هست ولی عمرا بتونه به مینا برسه (sm2)
واسه این کار با دوستم میریم اسکله که قلیونم باشه قشنگ خالی بشه (sm50)
نقل قول:
(sm70)
از کسیه خلیفه میبخشی ، اگه راست میگی خودتو بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای من متن کامل رو لو بدم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری بلف میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای تایپ کنم ؟ (sm120)نقل قول:
منو از تایپ میترسونی ؟؟؟ برو از خدا بترس (sm30) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا بزار وقت کنم یه روز تایپ میکنم (sm120)نقل قول:
دیدی بلفی بیش نبود (sm2) متن نامه انقدر محرمانس که خودمم ندارم (sm2)نقل قول:
(sm2) بسمه تعالینقل قول:
السلام علیکم یا خواهر المنشی
...
آیا با من دوست می شوید ؟
من که عطر خریدم برات ، من که 30 دادم برات بزارم برم ؟
...
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
نه وژدانی چی نوشتی عاخه (sm2)نقل قول:
بیا درِ گوشم بگو لدفن (sm70)
باید مدارکش رو آماده کنم ، یکشنبه تحویل داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عافرین بلخره به پاسخ صحیح رسیدی (sm2)نقل قول:
باو خودمم یادم نیست هول هولکی چهار قدم قبل دفترش روی کاپوت ماشین یه پرایدی نوشتم گند زدم به خط و اصول نگارشی (sm2)نقل قول:
بدون شک یکی از بهترین سریال هایی هست که تا حالا دیدم توی ژانر درام - پزشکی رقیب نداره امتیاز 8.9/10 از imdb گرفته و کارگردانش هم همون کارگردان سری X-Men هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
شرط میبندم ادکلون سک.سی 2012 خریده برده داده به طرف
ایشالله که همه چی خوب پیش میره و موفق میشی به بهترین شکل تحویلش بدی (sm10)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)
دهنت سرویس ، ولی وقتی یادته دقیقا روی یه پراید نوشتی باید یادتم باشه که چی نوشتی ، گولتو رو سر ما نمال ما خودمون گول مالیم (sm2)
به ذرث قاطع میگم که منم هم نظرتمنقل قول:
یه سرچ زدم 212 نه 2012 (sm70)نقل قول:
قیمتشم همین 30
رسول شفاف سازی کن (sm120)
نقل قول:
(sm2)
دهنت سرویس ، ولی وقتی یادته دقیقا روی یه پراید نوشتی باید یادتم باشه که چی نوشتی ، گولتو رو سر ما نمال ما خودمون گول مالیم (sm2)
به ذرث قاطع میگم که منم هم نظرتم[/QUOTE]
من فقط در حضور وکیلم حرف میزنم (sm2)نقل قول:
شرلوک هلمزی در بیمارستان
شباهتهای دکتر هاوس به شرلوک هلمز -کارآگاه مشهور داستانهای جنایی- در سرتاسر سریال احساس میشود. هلمز و هاوس هر دو موسیقی مینوازند -هاوس پیانو و گیتار و هولمز ویولن- و هر دو به شکلی مواد مصرف میکنند -هاوس معتاد قرص ویکودین (حاوی اکسی کدون و استامینوفن) است و هلمز هم گاهی کوکائین استفاده میکند. شماره آپارتمان هاوس ۲۲۱B نیز نوعی ارجاع به آدرس هولمز است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تهیهکننده سریال میگوید که همیشه شرلوک هلمز را تحسین میکرده و شیفتهٔ بیتفاوتی هولمز نسبت به موکلاناش بودهاست، ویژگی که به وضوح در شخصیت هاوس مشاهده میشود. به طور کلی شخصیت دکتر هاوس، تاکیدش بر روانشناسی بیماران، روش استدلال استنتاجی وی، و اکراهاش از پذیرفتن بیماریهایی که برایاش جالب نیستند همه تداعیکنندهٔ کارآگاه داستانهای سر آرتور دویل هستند. رویکرد تشخیصی دکتر هاوس رد کردن یک یک تشخیصهای افتراقی تا رسیدن به تشخیص نهایی است که هلمز نیز روش مشابهی را پی میگیرد. حتی شور میگوید نام هاوس به شکلی ادای دینی به هولمز بودهاست. دوستی هاوس با جیمز ویلسون هم ارتباط هلمز با دکتر واتسون را تداعی میکند. رابرت شان لئونارد هنرپیشه نقش دکتر ویلسون میگوید که ابتدا قرار بر این بوده که دکتر ویلسون -که ناماش نیز بیشباهت به نام دکتر واتسون نیست- نقش بیشتری در کنار دکتر هاوس و به عنوان مشاور ایفا کند -همانگونه که واتسون همیشه در کنار هولمز کار میکند- اما در نهایت این جنبه از نقش دکتر واتسون به تیم تشخیصی واگذار شدهاست.
علاوه بر اینها در اپیزودهای سریال نیز ارجاعاتی به داستانهای شرلوک هولمز شدهاست. نام بیمار اصلی در قسمت اول سریال ربکا آدلر است که تداعی کننده نام آیرین آدلر در اولین داستان شرلوک هولمز است. در پایان فصل دوم مرد مسلحی به هاوس شلیک میکند که نامش Moriarity -نام دشمن همیشگی هولمز- است. در چند اپیزود کتاب خاطرات شرلوک هولمز در نماها ظاهر میشود. همچنین در یکی از اپیزودهای فصل پنج هاوس برای گول زدن تیمش از یک کتاب از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] استفاده میکند که الهامبخش دویل برای شرلوک هولمز بودهاست. کتاب را ویلسون در کریسمس گذشته به هاوس هدیه داده و پیغام گذاشته که: هاوس، این کتاب مرا به یاد تو میاندازد. در عین حال ویلسون قبل از اینکه اشاره شود که وی این کتاب را به هاوس دادهاست، به دو نفر از اعضای تیم میگوید که الهامبخش این داستان بیماری به نام آیرین ادلر بودهاست.
(sm50)
مادر مریض:بچه من داره میمیره ، اون وقت تو اینجا نشستی داری غذا میخوری....!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: اگه وایسم غذام میریزه
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]:30 درصد از تمام پدر ها نمی دونن دارن بچه یکی دیگه رو بزرگ می کنندکتر فورمن: ولی بر طبق اون چیزی که من خوندم ، این آمار 10 درصده.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]: این دروغیه که مامانامون بهمون القا کردن
(sm2)
یه وانت دیدم پشتش نوشته بود :
سلطان غم
.
.
.
.
احسان علیخانی
يه خبر خوب
سال ۱۳۹٧ تعطيلات عيد فطر ميفته شنبه و يکشنبه
۵شنبه و جمعه قبلش هم که تعطيله
ميشه ۴ روز
از طرفي ارتحال امام و ۱۵ خرداد هم سه شنبه و چهارشنبه همون هفته است که دوشنبه ميشه بين تعطيلي
با پنجشنبه و جمعه
جمعا ۹ روز تعطيلي داريم
خواستم از الآن بگم اگه برنامه شمال دارین جونه مادرتون منم ببرین😊😊😂
عددش زیاد مهم نیست ، مهم همون اسم اولشهنقل قول:
ده هزار تومن گذاشتم تهِ کمد زیرِ لباسام که یادم بره بعدا ببینم خوشحال شم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الان شش ماهه که یک ثانیه هم از فکرش بیرون نمیام
دکتر هاوس : اگر در 20 سالگی ازدواج کنید در 30 سالگی از اینکه با چه کسی دارین زندگی میکنید متعجب میشید (sm50)
آبادانیه زنگ میزنه به اوباما میگه ما میخوایم با شما بجنگیم😎
، اوباما میخنده و میگه شما چند نفرید؟
آبادانیه میگه مو و دو تا کوکام و عامو هام😎
اوباما میگه ارتش ما شش میلیون نفره، آبادانیه میگه دوباره زنگ میزنم بهت خبر میدم.
چند دقیقه بعد دوباره زنگ میزنه به اوباما میگه ما با شما نمیجنگیم، اوباما میگه چی شد ترسیدین؟آبادانیه میگه نه ولک فکرامونو کردیم دیدیم جا برا دفن شش میلیون نفر نداریم
یارو میره مجلس ختم.تو بشقابش پر گوشت بوده.به بغل دستیش میگه:
_عباسقلی به این میگن مجلس ختم ها. ری**م تو مجلس ختم بابات!
وسوسه ام کردی دانلودش کنم ، لینک رایگان اگه داری بفرست بیادنقل قول:
همین تک آهنگش می ارزه به کل کارنامه هنریِ بعضیا !
اجرای زنده گل یاس با پیانو /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50) عابـرای بی احسـاس (sm50)
از سنتون دو تا کم کنید...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا 2تا اضافه کنید میشه سنتون !!!
يه بار امتحان کن، منم اولش باورم نميشد !
فدایی داری (sm127)نقل قول:
سالاری (sm127)نقل قول:
گمشده ی من بیا عاشقتم من بیا
یه شب بازم سرزده به دیدن من بیا
یه شب که من تو خوابم بی خبر از دَر بیا
وقتی رسیدی به دَر ، دَرنزده تو بیا (sm50)
در دانلود این سریال جذاب اصلا شک نکن ! شخصیت دکتر هاوس به تنهایی اعتیاد آوره باورت نمیشه یه روز که سریال رو نمی بینم دلم براش تنگ میشه (sm120)نقل قول:
دانلود : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا هیشکی یا تو میخوام نگاتو
از من نگیری اون خنده هاتو
این دل به جز تو عشقی نمیخواد
میخواد صداتو یا هیشکی یا تو
یا هیشکی یا تو دارم هواتو
از تو میگیرم درد و غم هاتو
از من نگیری این خاطراتو
میخوام چشاتو یا هیشکی یا تو
یا هیشکی یا تو (sm172)
منم میرم اونجا راه برگشت گم می کنم...یکی از بچه ها کار میکرد تو بازار ک.س خل شده بود از بس داد بیداد میکردن اونجا استرس داشت الان چل شده دیگه نمیره (sm2)نقل قول:
آها(sm2)
من قلیونی نیستم اما زیاد میرم با بچه ها سفره خونه (من نمیکشم)....اما کنار دریا دیگه نمیشه قلیون نکشید...(sm50)
کیسه خلیفه چیه بابا تو کیسه خودمونه طلاق گرفتست...(sm2)
صابر(sm127) دیگه دیدم اردبیل نمیکشم 1 هفته پیش برگشتم خونه... نت رو تمدید نکردم تا امروز(sm120)نقل قول: