(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا تو الان میگی یزدانی لامبورگینی(sm2)نقل قول:
فکر کردی خبر نداریم میلاد خاننقل قول:
عزیز جان وقتی عرقُ رفتی بالا و گرفتَتِت بعدش دیگه لزومی نداره در مورد موسیقی بحث کنی
موضوع واسه صحبت فراوون تا دلت بخواد هست
خودتُ ریلیکس کن به چیزای دیگه فکر کن نظر دادن درباره موسیقی و اینا را بزار برای موقع عادی ..(sm147)
عشقِ دیگه .. هرکی فقط معشوقه خودشو قبول داره .. همه میگن: بقیه هم خوبن ولی اینی که عشق منه ی چیز دیگست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش سینگل جدید در صندوق عقب فراری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
من اصولا زیاد فکر نمیکنم - فقط اومدم جوابش رو بدم که فکر نکنه با دسته ی کورا طرفه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا ی قرار بزارین احسان اومد بهش تجاوز دسته جمعی کنیم(sm2)
تمومش کن پسر خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احترام بذار که احترام ببینی
اقا راست میگه هرکی بره خونه خودش(sm120)
نقل قول:
والا خودت مختار هستی داداش اما برای چند لحظه هم فقط اگه فکر کنی میبینی حرفا و نظراتی که امشب نوشتی با نهایت احترام نه منطقیِ نه حتی احساسی (sm200)
با هم دوست باشید (sm127)
بنده خدا امیر میخواد بره بگیره بخوابه میترسه ما باهم دعوا کنیم نمیره ....
ما مخلص فن فراری هم هستیم (sm176)
(sm2)
حرفی نزدم نظری ندادم - من هر چی که میگم ثابت میکنم برات به راحتی - رو صبرت کار کن تو کار کسی هم دخالت نکن نماز بخون روزه بگیر بهشت در انتظار شماست سوار فراری بشی Kiss Kiss (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخمص کلام عرض کنم که بنده خودم کاملا سخت طرفدار و عاشق چاوشی م ولی شادمهرم دوست دارم و مث شما واسه آهنگ و موزیک ویدئو جدیدشم بی تابم
رسول تو بیا بریک تو تاپیک چاوشی راه دواخونه ها ازون طرفه ! (sm50)
چجوری روت میشه با اون سرعت آپلود پست بزاری (sm176)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مخلص دیوث(sm2)
همینو بگو(sm2)نقل قول:
میلاد و حسین ممه شات آپ (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نکته ای هم مختصر بگم و برم
تنها مخاطبم تو نیستی خطابم به همه دوستانه
فکر کردن نمیخواد فقط یه خرده درکِ متقابل نیاز داره که خودمون رو اینجور وقتها جای دیگران که اونا هم مثل ما طرفدار و فن خواننده ای هستن بزاریم که همیشه یادمون باشه اگر من نوعی فرضا یه خواننده را بیشتر از حد معمول دوست دارم و یه جورایی هم روش تعصب دارم دیگران هم همینطورن و فرقی با من ندارن پس سعی کنم حس اونا رو هم درک کنم و براشون احترام قائل باشم
@ peyman.2012 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال این بحث اصلا ارزش دلخوری نداره چند ساله همه اینجاییم(sm127)
شب همگی بخیر(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت به خیر فربد عزیز (sm176)
نقل قول:
چی کلام؟!! (sm77)
من کلا حرف جدی زیاد نمیزنم برای منم اصلا مهم نیست که فلان خواننده چی میخونه یا چقدر طرفدار داره - با کسی هم بحثی ندارم زندگیتون رو بکنید
مخلَص کلام .... اشتباه تایپ بود (sm2)نقل قول:
دانلود کردی پیمان ؟
(sm27)
عاشق این اشتباهای تایپیتم (sm2)نقل قول:
نه بابا مگه تونستم از اون وقت تا حالا که میبینی مشغولِ ..... (sm120)نقل قول:
هادی و حسین شبتون به خیر (sm176)
شب بخیر (sm10)(sm27)نقل قول:
در واقع روز بخیر(sm120) (sm10)نقل قول:
متاسفانه من خیلی بی احترامی از چاووشیا نسبت به شادمهر و طرفداراش و دیگر خواننده ها دیدم..ولی بذارید واسه خودشون خوش باشند
کلا بهتره یاد بگیریم واسه نظر دیگران احترام قائل باشیم..بقول دوستمون هرکی یه خواننده را بیشتر از بقیه قبول داره ولی نباید ب خواننده های دیگه بی احترامی کنه... ختم کلام اگه شادمهر نبود الان خیلیا نبودند..نمونش همین چاووشی
شرمنده ولی هیچکدوم از خبرای شما درست نبوده.هفته قبل گفتی امروز فردا میاد و همه سرکار رفتند این هفته هم همینکار کارو کردی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیخواستم تاریخ بدم یهو پرید (sm120) جمعه هفته ی دیگه منظورته ؟ (sm120) صد در صد میاد شمارش معکوس شروع شده حالا هر چقدر هم پخش به مشکل بخوره این هفته دیگه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داری حسین جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ طلسم شده و همش تقصیر خود شادمهره که ایراد الکی گرفت اونم دو بار وگرنه ویدئو باید قبل عید میومد ... الانم یه نوع لجبازیه به نظرم ولی مطمئن هستم این هفته میاد
به هر حال بازدید این تاپیک داره حرف میزنه که چه خبره ... اینهمه پیج طرفداری ولی بازم اینجا بازدید داره ...
حالا رفاقت رو بزاریم کنار ... قرارداد امضا شده همینطوری نیست که شادمهر بگه میخوابم بدم پی ام سی... چند هزار دلار خرج ویدئو شده حالا اسپانسر که همیشه هست ولی همه ی پولو که نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر داره لجبازی میکنه با رادیو ...
شادمهر خستس می فهمی خسته (sm128)
میاد این هفته ایشالانقل قول:
تو به ریش بابات خندیدی پیش بینی هاتو بکن تو کیون ممر دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]