- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm50)
عجب سریست یا مولا عجب قفلیست یا لولا (sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
ى مشت معتاد مافنگى دور هم جم شديم و هى سيگار مى کشيم(sm50)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زغال خوبو رفیق بد
yaran (sm2)
کیس م خراب شده دکمه پاورشو میزنم روشن میشه یه لحظه بعد سریع بعد از چد ثانیه خاموش میشه (sm74)
اینو یکی از رفقا برام فرستاده بود خیلی حرص خوردم ولی خداروشکر الان وضعیتم بهتره
مسواک زدن از صداقت امتیازش بیشتره لا الله الا الله
چیا دارن به بچه های ما یاد میدن؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)ولی کار خوبی کردن مسواک = دندون سالم = عقل سالم در بدن سالم
آخرشم میریم بهشت جالبه اینجاست.
خب شما اگه مرد هستید مارو پله بزنید برای بچه ها که فردا روز مسئول جایی شدن رعایت کنن
عنوانش هم این باشه
رانت خواری رشوه و اختلاص در آمدهای میلیونی حرام
خوردن پول نفت ملت و این چیزا توش باشه
عنوان خوبش هم این باشه ذخیر کردن منابع طبیعی
بر خورد با مفاسد اقتصادی و الا ما شاالله
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm178)
چرا همه چیز انقدر گرون شده دیروز رفتم قصابی برای خونه رون گوسفندی بخرم قصاب بنده خدا هی گفتش قابل نداره.
آخرش گفت 160 هزار تومن میشه.
گفتم مگه گوشت گوسفندی الان کلیو چنده؟ گفتش 53 هزار.
تو آلمان یک بار همچین اتفاقی افتاد گوشت گرون شد.
مردم هر چی گوشت داشتن بردن دادن به قصاب برای فروش گفتن این گوشت های ما هستش بفروشید پولشو بدید به ما.
به دو روز نکشید قیمت گوشت اومد پایین.
یه لحظه من هم خواستم این کار رو بکنم یادم افتاد اصلا تو خونه گوشت نداریم چون خودم اومدم گوشت بخرم.
کدوم شهری ؟
کرج
(sm88)
(sm98)
کرج از وقتی استان شد بی صاحاب شد
من که اون موقع تو کمپ بودم اون دوران ندونستم اصلا اوضاع چه جوریاست قبلش هم اهل دل بودیم.
الانش هم هنوز درست متوجه اوضاع نیستم.
م ملکت من ب گا تو ب گاى... م ل ت ما رو خاخور فنايه(sm1)
شبکه یک زابلیارو نشون میداد حالا نمیدونم مستند بود چی بود...بیچاره ها وضعشون گریمو در آورد شناسنامه نداشتن تو این مملکت نیستن انگار...طرف بنا بود میگفت سالی ده روز کار ندارم از این خونه اون خونه نون میگیرم(sm81)
اگه یه بچه اونجا مریض بشه پدر مادرش باید بشینن مرگشو ببینن چون پول ندارن ببرن درمانگاه (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm174)
- (sm50)
نمیدونم برا من اینجوری شده یا نه برای همه اینجوریه.
روزها و شب ها عین فشنگ دارن رد میشن تا میایی به خودت بیایی غروب شده.
زود از اون طرف صبح شده کم کم دارم افسرودگی می گیرم.
عزیزم برای اینکه زمستونه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحانات شرو شد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
درد و غم داری به تن (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
(sm50)
آبادان نگو, پاریس بگو! پاریس توی دنیا بگو
پتروشیمی با عظمتش, با کارگرای زحمت کشش
شرکت نفت با صنعتش, با کشتیای نفت کشش
به شهر آبادان میرُم به دیدن خوبُن میرم
سوار قایقی میشم به ساحل کارون میرم
به شهر آبادان میرم, به دیدن خوبم میرم
سوار قایقی میشم, به ساحل کارون میرم
لای لای لای لای لالای
(sm118)
پیدا نکردم تو گوگل لینک بده لطفا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم نوشتم توی گوگل سرچ کردم ولی متن ترانه رو اشتباه نوشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]