(sm196)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm196)
میشه بگی کدوماش دو خطیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار بیاد مسعود جون لذت ببر اینجوری که مزه نداره بذار نتونی حدس بزنی چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز از اینکارا میکنین تو موزیک باران. خخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو خطی (sm2)
طولانی ترین آهنگ #آلبوم_تصویر میرسه به #سرنوشت با ۴ دقیقه یعنی هیچ آهنگی بیش تر از ۴ دقیقه نیست.😞
و کوتاهترین آهنگم قلب_من هست با ۳:۲۰ پس آهنگا از این مقدار دیگه کمتر نیستن،
از این حیث کمی به آلبوم #تجربه_کن شباهت داره.
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الفاتحه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بعد از پخش البوم اینجا دیدن داره :))))
دسته اول : اقا این چی بود . خیلی مزخرف . هیچی نداشت . از اول هم معلوم بود با این تیم به جایی نمیرسه البوم
دسته دوم : با یه روز گوش دادن نمیشه به نتیجه ای رسید ، به نظر خوب نیومد ، حالا بازم گوش بدیم ببینیم چی میشه
دسته سوم : این گروه وظیفه درگیری و دعوا با دو دسته اول رو داره و سعی در فهماندن زیبایی البوم بهشون میکنه
من خودم تو دسته سومم ، شمام دسته خودتون رو از الان انتخاب کنید که فردا بدونم با کی طرفم امشب رو سابقش تحقیق کنم تا وقت هست (sm2)