غیر نقطه ضعف و تصویر بقیه مزخرف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
غیر نقطه ضعف و تصویر بقیه مزخرف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) انگار فقط شادمهر موزیسینه تو این مملکت
تو سابقت دو مورد دفاع از اهنگ حالا بیا اینجا و شیلا داشتی که فردا بر علیهت استفاده خواهد شد (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) فردا قرار بود از این استفاده کنم چرا لو دادی(sm94)نقل قول:
تو به هر راهی بری من ادامه میدمتنقل قول:
منم دسته سومم (sm128)
پس فربد رو میسپارم به تو من برای رقبای ضعیفتر برنامه میچینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم مسعود فقط تو گروه اونا نباشه وگرنه ...ونمون پارست (sm2)(sm2)
من نظرم به فربد نزدیکه، از نظر من البوم فقط دو اهنگ داره
اول اون دوتا رو اینقدر گوش میدم تا خسته شم، بعد میرم سراغ باقیش
قلب من و تو بی من هم درجا حذف میشن
وای چقدر فاخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همرو گوش میدم به کسیم کار ندارم نظر چیه
همتون بیاین بخورینش
فربد با مننقل قول:
ولی مسعود هیچکس نمیتونه نگه داره
یعنی ادم اسیر گرگ بیابون بشه ولی اسیر مسعود نشه (sm51)