کیلو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علی دایی درحال دیدن آل.تش جلو آینه! :))))))
نمایش نسخه قابل چاپ
کیلو
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
علی دایی درحال دیدن آل.تش جلو آینه! :))))))
واکنش خانومابه عطسه شوهرشون توشهرای مختلف! اصفهان: عاااافیت باشدحجی قم: خیره ان شالله حاج آقا تهران: عافیت باشه آقا سرماخوردی؟ "گیلان": آوووووو می دیلا بتركاندي خاک بوگور من فکر بوكودم خرس فوتورکسته...
هارد یک ترا پر از فیلم ســـــــــــــــــوخت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ قلبم...(sm81) من که هارد واسه من نبود قلبم گرفت، نمیدونم تو بار این مصیبت وارده رو چجوری تحمل میکنی!(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بپرسم اون کیه که باهاشی
بهم میگی با لبخند، بابا اون که داداشیمه
هه، همون داداشی ها دوشیدنت
لباس و کندن و تو رو پوشیدنت
گفتم تو خراب میشی، اونو آباد می کنی
تو که عروس نمیشی، اون و داماد می کنی (sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میشد ... کاش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]و احمقانه تر از هر دو اینها فکر گذشته های احمقانه ات هست به روزایی که فقط یک احمق بودینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میگن بی خیال ولی نمیشه بی خیال بود درکت می کنم داداش چون منم هر کاری می کنم نمی تونم بی خیال شم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]