زیدان یا مارادونا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیدان یا مارادونا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیستمین سالگرد ساختش فکر کنم فرصت خوبی باشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فارست گامپ شدیدا وامدار تام هنکس (sm10)
من life is beatiful و leon خیلی بیشتر دوس داشتم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین گی یه مستند رئال داد 3 گیگ خر شدیم دل کردیم چیز حالبی نبود (sm25)
اون که فیلم قوی نبود از نظر هنری (sm55)این قوی بود نسبتا (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقصودم جزئیات بود که خیلی بیشتر از قبل شده (sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دانلود کنید
من تاکسی درایور رو از همه بیشتر دوست دارم (sm10)نقل قول:
امشب میخواستم فیلم ببینم یکی به حرفم گرفت نشد (sm120)
هم کلاسیم داره زن میگیره (sm50)
برم قسمت آخر game of throns بزنم به بدن(sm120)
بهت توصیه میکنم همین الان تماشا کن؛ خیلی قشنگ ـه؛ بازی فوق العاده ی تام هنکس (sm127)نقل قول:
یکی از پلان هاش هم جز 100 پلان برتر سینما شد...