اطرافمان مشتی خزنده... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اطرافمان مشتی خزنده... (sm50)
از صابون نیوِا با 25% کرم مرطوب کننده استفاده کن شاید افاقه کرد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان اکبر سلامت(sm10)تازه میخواستیم بریم سراغ رستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه البته چیز تازه ای نیست (sm50)
دمت گرم چقدر بار اموزشی تاپیک بالا رفته امشب کلی چیز یاد گرفتم (sm120)
خوبه (sm127) هر چی دیرتر بهتر سعی کن سیکلشو بکنی سالانه (sm59)
یعنی باج میدی؟؟(sm120)(sm98)نقل قول:
هیچی دیگه برخلاف سابقم که در بحث های مختلف به این بسنده میکنم:
باشه (sm10) یا درسته (sm10)
6 خط در جوابت نوشتم و تو هم خوشبختانه برخلاف سابقت بیانیه ی 6 خط به بالا در جوابم ننوشتی! (sm2)
البته شدیدا خوشحال میشم از خوندن بیانیه هایی که مینویسی ولی اندوه بزرگیست جواب دادن بهشون (sm2)
پیشنهاد میکنم از این استفاده کنی (sm27)تا مواضع و اصول حفظ شه (sm120)
اگه دوست داری الان بنویسم؟؟(sm2)
واسه همینه که از نقل گرفتن از من فراری و گریزانی؟؟(sm2)
نه بابا داو بهتره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داو فرق میکند
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده صابر برسونه دستِ دکتر (sm70)
جایزه جشنواره تابستانی کیش رو دیدین؟
یک دستگاه لودر هپکو!!!!!
عجب جایزه ای گذاشتن مرسی نو آوری
همون... نیوا رو اشتباهی گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چــــــــــــی میگـــــــــــــــــی (sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید . شاهین . رسول . فعلا شب بخیر (sm174)
البته شاید اومدم چند ساعت دیگه (sm27)
مثل بچه آدم برو بخواب دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]