به جان با آسمان عشق رفتم
به صورت گر در این پستم من امشب
بشویید ای عقل بسته خویش از من
که در مجنون بپیوستم من امشب ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به جان با آسمان عشق رفتم
به صورت گر در این پستم من امشب
بشویید ای عقل بسته خویش از من
که در مجنون بپیوستم من امشب ... (sm50)
دوستان از شرمن الکسی کتاب خوندین تا حالا ؟ (sm29)
وای از این غم جدایی
وای از این غـــــــــــــم جدایی
وای از این غم جـــــــــــــــــدایی
وای از این غم جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــدااااااااااا یی
(sm81)(sm50)
ديگه بسه ديگه بسه انتظار
ابر رحمت به سر دنيا ببار
شب تاره شب تاره شب تار
آسمون خورشيدو بردارو بيار
(sm50)
امیر آلبوم نامجو رو 128 هم بزار اگه ممکنه لطف کن به من بی حجم
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم یعنی فحش میده تو آهنگ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)
احتمالا از تکنولوژی سیبیل چک استفاده میکنه (sm120)نقل قول:
احتمالا یه سری دیتا میرفته براش که یا فک می کرده زیر 18 سالی یا اینکه مطمئن نبوده بالای 18 سالی، به نامجو بگو کم فحش بده تو آیتیونز خانواده نشسته (sm120)
لامصب از هر اهنگ 10 تا اجرا داشته باشه ده تاشم شنیدنیه (sm120)(sm50)
پوریا و امیر دمتون گرم (sm10)
دهه شصت (sm74)(sm50)
علی یاقوتی باز کردی قاطی
قربونت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودم هنوز دل نشده! 70 درصدش رفته! (sm172)
البوم نامجو منم لینک بدین دیگه امیرخان
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از سرعت (sm172)
هم اسرار کشور هم این کانالا مطالب غیر اخلاقی دارن نشر میدن مسدود کردنش با قید دو فوریت باید بره شورای عالی مجازی اگر نشد بدونه یه جای کار میلنگهنقل قول:
(sm10)
الیاس من کجایـــــــــــــــــــــ ـــی
که رخ نمی نمایــــــــــــــــــــی
بده تو یک ندایـی
فدا فدا فدا من
همایون شجریان - هوای الی(sm50)
- (sm50)
نان چای قزوین(sm118)
غم هجران تو را چاره ز جایی بکنیم...
کلاغ هنجره اش زخم دار آوازی است که پرندگان نمیخوانند ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اکنون ز عشقم گریزانی
غمم را ز چشمم نمیخوانی
(sm50)
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در واکنش به اخباری مبنی بر احتمال فیلترشدن تلگرام گفت که مخابرات چنین تصمیمی ندارد.
داوود زارعیان در گفتوگو با «آفتاب یزد» و در پاسخ به اینکه آیا مخابرات تصمیمی مبنی بر ***** نرمافزار تلگرام دارد یا خیر، میگوید: سیاست دولت یازدهم از ابتدا مخالفت با ******** بوده و همچنان هست و تا آخر عمر این دولت هم خواهد بود؛ از اینرو مخابرات تصمیمی برای فیلترکردن تلگرام ندارد.وی در بیان راهحل برخی سوءاستفادهها نیز تاکید میکند: من معتقدم بهترین راهکار در این زمینه بحث ******** هوشمند است که ضرورت دارد هر چه سریعتر در کشور توسعه پیدا کند. در همه دنیا اینگونه است که تنها آن بخش از سایتها و نرمافزارها ***** میشود که مورد دارند و به خاطر برخی مسائل و مشکلات، کل سایت را ***** نمیکنند.
روزی که رفت از یاد
روزی که ماند در یاد ... (sm181)
بدون تو سوز و سوز و سرما
بدون تو تار و تاریک و تنها
(sm50)
دلگیرم از حجابِ تو (sm50)
وقتی تن حقیرمو ..(sm1)
امشب دوباره، دلم هوای تو داره
بیا پیشم عزیزم، دوستت دارم بهاره
(sm171)
(sm192)بوسش کنم؟
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت پنچ بود بر تمامی ساعتها ...! (sm50)
چی ه ؟ بکن بکنه
نه بابا یه چند مین بعد پیداشت کردم (sm120)(sm176)نقل قول:
یعنی چهار پنج تایی پنالتی واسه کیسه ی خوزستان فک کنم نگرفته داور (sm70)
بچه بازی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن : بهم گفتن که دیوونه ست عاشق نیست :)
بچه باز چیه؟؟(sm25)
شما مگه آدم خوشگل دوس ندارین؟/من چند براربوش دوس دارم(sm120)
(sm120)
دلمان خوش است.ماه پیش 55 این ماه 45 تومن(sm54)تو دو روز خرح کردم(sm50)