اون شب اونقدر خراب و خسته بودم که همین طور کنار لپ تاپ دراز کشیده بیهوش شدم (sm50)
اشتباه اولت اینجاست باز نظر شخصیو دخالت دادی (sm120)
هنر تعریف خودشو داره و نظر من و تو هم ملاکش نیست...این که "از نظر من" هنره یا نیست اهمیتی نداره این که "چرا" هنره یا هنر نیست مسئلست! دلیل میخوایم
نگاه و برداشت یه چیزه تعریف یه چیزه...به تعداد مخاطبای یه اثر میشه برداشت متفاوت از یه اثر هنری داشت ولی وقتی پای تعریف و مباحث تئوریک میرسیم مبنا داریم و نمیتونیم بگیم "به نظر من" وباید بگیم چرا (sm132)
هر پدیده یا هنری مثل سینما روند شکل گیری خودشو داشته....یه تاریخ که پشتشه و حوادثی که ساخته و پرداخته تا امروز رسیده دست من و تو...بی اگاهی از اینا نمیشه شناخت و قضاوت خوبی از یه اثر داشت!
این هنر روی یه سری اصول و مبانی برپا شده...یه سریه نظریه پرداز که درست یا غلط مباحثی رو مطرح کردن و اصولی رو شکل دادن و بقیه هم از رو اونا پیروی کردن...چکیده و خلاصش میشه فرم... اصن بدون فرم هنر نمودی پیدا نمیکنه که جای بجث باشه!
و اما در مورد سلیقه , خب سلیقه یه امر کاملا اکتسابی که شکل میگیره و ادم وقتی "صاجب سلیقه " میشه اون وقت حرفش سنده ...در مورد بقیه جاها به نظرم اصلا سلیقه ای در کار نیست بیشتر احساسه تا سلیقه...مثلا میگه من خوشم میاد یا لدت میبرم اینا احساسه , احساس خام هیچ ارزشی نداره...تو وقتی سلیقه نداری و احساست هم جهت نداره از هر چیزی ممکنه خوشت بیاد...زود فریب میخوری و حتی از اشغال هم ممکنه لذت ببری چون این حس پرورش نیافتست و وقتی طعم اصلی رو نچشیده از طعم کاذب چاشنیم لذت میبره (sm120)
در مورد محترم بودنم بگم "خود حقیقی " اشخاص قطعا محترم ولی اگر نظرش به سمت یه اثر بی ارزش باشه دلیل نمیشه من اون اثر رو نزنم و از کنارش بگذرم که چون نظرش به من آسیبی نرسونده و اینم بگم نقد توهین نیست ...
پ ن : خیلی سعی کردم تو 5 خط خلاصه کنم ولی هر چی میخواستم بزنم حق مطلب ادا نمبشد (sm2)