مبارکه ازدواجت(sm19)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مبارکه ازدواجت(sm19)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی میشد بهت بگم چقد صداتو دوست دارم
چقد مث بچگیا لالاییاتو دوست دارم
سادگیاتو دوست دارم ، خستگیاتو دوست دارم
چادر نماز و زیر لب خدا خداتو دوست دارم
(sm50)
ایشالا قسمت شما (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)نقل قول:
حیف ... (sm50)
امیر اینو میتونی با کیفیت 720 ولی حجم کمتر واسم پیدا کنی؟! خیلیه با این سرعت واسه 7 دقیقه 500 مگ دل کنم! (sm172)
اگه وقت نداری ایرادی نداره...... (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحریم
- (sm30)
نمیشه یه جور دورش زد.......؟! عوض کردن اسم و......؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
نشد با شاخه هام بغل کنم تو رو (sm50)
دولت افغانستان در اعلامیهای که توسط دفتر ریاستجمهوری این کشور منتشر شد از ایجاد ائتلاف نظامی در مقابله با حوثیهای یمن حمایت کرد و اعلام کرد که با تمام نیرو در کنار عربستان خواهد ایستاد. در این اعلامیه آمده است که این تصمیم پس از مشورت با علما، روحانیون و رهبران سیاسی و جهادی در جلسهٔ شورای امنیت ملی این کشور اتخاذ شده است(sm2)(sm2)(sm2) این سیرابی هم شاخ شده
(sm50)
- (sm77)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان هم تنظیم داره (sm54)(sm127)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118) کوشان حداد ایول ایول هیپ هیپ هورا
کوشان حداد و بهروز صفاریان و فرشاد حسامی ! چه شود (sm81) (sm50)
از هم اکنون کردی تو کوشان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه بهروز قدیمی شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوشحال شدم خداییش چون آلبوم پر وپیمون شده تو بخش تنظیم (sm50) محسن همه ی خوب های ایران رو جمع کرده (sm59)
محسن توی این آلبوم احتمالا کمتر از پاروی بی قایق تنظیم داره و کار سپرده به بقیه (sm50)
کووووووووووشااااااااااااا ن (sm118)(sm118)کوووووووووووشااااا اااااااااااااان (sm118)
به افتخار حضور استاد کوشان حداد (sm2)
قطـــــــــــــــار قلب منه (sm50)
(sm50)
(sm2)نقل قول:
محسن کلا کارش درسته....... میدونه داره چی میکنه (sm132) البته به جز استاد جون قبلیِ تمام شدت (sm2)
حیف....... (sm172) در کل سپاس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی ریدیا (sm2)نقل قول:
یاد حسین افتادم میگفت رودی (sm74)(sm172)
حسینکم کجایی؟!
حسین چرا نیایی؟! (sm81)
چیه نکنه از حضور کوشان هم ناراضی هستی ؟؟؟ نبوغ نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بینی فضای آلبوم یکم سخت شد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یحتمل دوتا الترناتیو یدونه هاردراک یه امبینت که کوشان میزنه با وجود بهروز شاید دوتا هوی متال هم باشه یه رپ ـ راک هم بزنه تنگش آلبوم خوبی میشه (sm2)نقل قول:
سمفونیک متال یادم رفت
دوتا کافیه (sm2)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه دنبال هوی متال و هارد راک و رپ راک هستی از من به شما نصیحت دور کارهاری محسن چاوشی رو خط بکش بشین متالیکا گوش کننقل قول:
فک کن محسن رپ کنه...... چی از آب در میاد، از نوع متال (sm50)(sm59)
کی بود میگفت هارد راک و سمفونیک (sm120)نقل قول:
تبتی یدونه (sm2)