شک دارم ختم ماجرا این جاس.. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شک دارم ختم ماجرا این جاس.. (sm50)
... (sm50)
میخور که زمانه دشمنی غدار است (sm50)
- (sm50)
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران غیورش قبا کنند ... (sm50)
در جامعه ای زندگی میکنیم که مرگ با پراید را قضا و قدر می نامند و نجات با لندکروز را شانس (sm50) علی دایی پیام صالحی مهرداد میناوند و حالا نواب صفوی شانس آوردند و عمرشان به دنیا بود(sm50)
با این همه
کاری به جز دوس داشتن تو من بلد نیستم
با من بدی کردی ولی من با تو بد نیستم
(sm50)
و در وقت اضافی به سر میبریم و تو خبر نداری (sm50) همیشه وقت های اضافی را دوست داشتم (sm50)دقایقی وقت داری بازنده نباشی (sm50) گل طلایی را بزن در overtime زندگانیت (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم اعتراضت رو با بیان بهتری اعلام کنی ممنونت می شم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه کاره خودش بود وقتی نیس هیشکی دل و دماغ این چیزارو نداره ..تعطیله :|نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيشاني ار ز داغ گناهي سيه شود،
بهتر ز داغ مهر نماز از سر ريا
نام خدا نبردن از آن به كه زير لب،
بهر فريب خلق بگوئي خدا خدا
ای صبح شب نشینان جانم به طاقت آمد
از بس که دیر ماندی چون شام روزگاران ...(sm50)
این کوشان تو سایه ها نبود که چه جوری الان اومد تو عوامل (sm120)
(sm54)
به نکته خوبی اشاره کردی منم تو این فکر بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان تو افق محو بوده بعدا سایه اش اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی ؟ نیستی داداش (sm10)
خفته خبر ندارد سر بر کنارجانان
کین شب دراز باشد ورچشم پاسبانان ...
بفرمایید چایی (sm115)
میلاد در جریان هست من دوتا کارو زیاد انجام میدم چایی خوردن و رمان خوندن (sm2) مگه نه میلاد ؟؟ (sm59)
دهنش سرویس چه شخصیتی داره...قیافه رو (sm2)
دقیقانقل قول:
آفرین ادامه به رمان خوندن و چای خوردن و ... ادامه بده
فداتم . نت نداشتم ، بعد گفتم یه مدت دور باشم (sm19)نقل قول:
الان نگا (sm120)
شما هم در این امر فرهنگی سهیم باش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز بدجوری به یادش بودم ! چه بی رحمانه زیبا بود (sm74) (sm50)
دل داده را ملامت گفتن چه سود دارد
میباید این نصیحت کردن به دل ستانان
دامن ز پای برگیر ای خوب روی خوش رو
تا دامنت نگیرد دست خدای خوانان ...
قربانت....خوب باشی همیشه (sm19)نقل قول:
بلک باکس بگیر باو (sm120)
دو ماهه غیر چند تا کار محسن هیچی نشنیدم ، هم گیلمور البوم داده هم دمی ، ادل هم که یه ماه دیگه میاد (sm174)
اون یه عشق پست مدرن بودنقل قول:
اون یه حقارت پست مدرن بود ! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm19)نقل قول:
اتفاقن خوندم نوشته فقط زبانهای غیر انگلیسی نداره این نسخه بعد گفتم تا نت خوبه بزار بگیرم کاملشو دیگه زر اضافی نزنه . گرچه پی اس بچه بازیه . سیستمم فیفا نمیکشه (sm25)
هایده - زندگی
پلی شد (sm81)(sm50)
پس تو این روزهای سیاه و مریض فقط یه کمی چای واسه من بریز (sm59)نقل قول:
می خواستیم مثل این روزونبینیم که دیدیم که (sm81)نقل قول:
آره من که هاردم جا نداره همین بلک باکسو گرفتم (sm120).....آره دقیقا :|نقل قول: