از شمالی دراوردی کردی تو این (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از شمالی دراوردی کردی تو این (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من از کجا بدونم پتانسیلش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 4 سال پیش گرفتم اون موقع این بهترین بود (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با جنون درافتادن باز كار دستم دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حدس ميزنم كه جنون دارم
(sm50)
نوید همون شمالی بیشتر به دل مینشست (sm120) دیگه اینو ننویس
(sm120)موزیک کامنت باند . دوز کیبوردشو دقت کننقل قول:
یا اینکه میگی حافظه داخلیش زود پر میشه این که عیب نیست ویژگیشه 512 مگ ! اما عوضش تا 32 گیگ رم میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقعی میتونی از امکانات گوشی ایراد بگیری مثلا یه پولی میدی اندازه اون پولت قابلیت نداره اونجا میتونی شاکی شی
از شمالی کشیدی بیرون کردی تو این (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی جالب هر 3تا به یه نکته اشاره کردیم (sm2)