حسین یه پیش بنی از لیگ های اروپا در فصل اتی داشته باش (sm120)
انگلیس امسال چطور میشه؟(sm55)
یونایتد بر میگرده؟؟
ارسنال مدعی هست؟
اقا امسال جام میاره؟(sm50)
لیور میتونه روند پارسال رو ادامه بده ؟؟
شانس اول کیه؟(sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین یه پیش بنی از لیگ های اروپا در فصل اتی داشته باش (sm120)
انگلیس امسال چطور میشه؟(sm55)
یونایتد بر میگرده؟؟
ارسنال مدعی هست؟
اقا امسال جام میاره؟(sm50)
لیور میتونه روند پارسال رو ادامه بده ؟؟
شانس اول کیه؟(sm111)
بتمن 2008 رو خیلی دوست دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فیلمایی که جدیدا دیدم ارترنال سونشین و فریست تایم رو خیلی خوشم اومد مخصوصا اترنال (sm120)
Persepolis 2007نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه؟
تاتا و مویس قربانی شدن امسال جفتشون(یونایتد و بارسا) بهتر میشن...
لیورپول هم کارش سخته ولی دیگه به این راحتیا دوم نمیشه (sm120)
آرسنال هم فک کنم بهتر میشه
ولی در کل فک کنم چلسی قهرمان میشه هر چند که به حسین قول قهرمانی دادم(sm120)
گفتم که از نادانی نجاتت بدم واسه همین حالا که متوجه این کلمه های خارجکی نمیشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم 120 روز در سودوم رو دیدین؟ (sm59)
از فیلمایی مثل هری پاتر بتمن ارباب حلقه ها اسپایدر من متنفرم یه ثانیه از هیچ کدومشُ ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمیدم منظورت رُ؟؟؟
بعیده منچستر شانس قهرمانی داشته باشه
لیورم نهایتا واسه سهمیه شاید....خیلی سخت شد .... اروپا هم میان تازه
ارسنال که خیلی خوب میشه!
ما که به لیگ تنها راضی نیستیم دوگانه کف انتظارمون (sm120)
یا اتحادیه یا اف ای یا هر دو (sm120)
6 7 باری دیدمش dark knight رو (sm74) بی نظیرـه؛ خدا بیامرزه هث لجر رو (sm25)نقل قول:
اترنال هم خیلی خبس؛ عاشــــــــــــــق جیم کری ـم و کمدی هاش (sm120)
اسپایدر من رو منم ندیدم بتمن هم فقط دوتای اخریش رو دیدم (sm120)ولی ارباب حلقه ها خداست(sm120)نقل قول: