هندونه نمیخورید که چی بشید ؟ میخواین عزیز کی بشین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هندونه نمیخورید که چی بشید ؟ میخواین عزیز کی بشین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو مگه مجبوری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذار برادر من ...نذار(sm2)
خداحافظ عزیز من امید دلنوازم
کنون رفتی ز پیشم بگو بی تو چه سازم ...
اینم باز نمیشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیزیک باید یاد بگیره خودش مسئله هاشو حل کنه ...
ما خیلی هنر کنیم مسئله های زندگی خودمونو حل میکنیم ...
# شیخ مجتبی
آخ که نمیدونی یه ساعت مونده به افطار ، وقتی همه له له میزنن ازینا بذاری چه کیفی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر وقتی تو غربت یاد یاران میکنم
عکس ماه تو همیشه بوسه باران میکنم ...
خو دیگه تکلیف من مشخص شد من که نمیام(sm70)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]